ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Αγαπητές, Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σε συνέχεια της μεταξύ μας ευρύτερης αμφίδρομης δυναμικής επικοινωνίας, συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αλληλοτροφοδότησης, καθώς και ανταλλαγής καλών πρακτικών που αφορούν στη μηχανολογική κοινότητα μάθησης, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ο συνάδελφος κ. Βασιλόγιαννης Αθανάσιος, εκπαιδευτικός ΠΕ82, έχει υλοποιήσει, με τη βοήθεια συναδέλφων, εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, μεταξύ άλλων, και για τα ακόλουθα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα: Στοιχεία Μηχανών, Στοιχεία Ψύξης Κλιματισμού και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα  https://avasi.sites.sch.gr/Mobile-Apps/  και είναι ελεύθερες για «κατέβασμα» και άμεση χρήση. Αποτελεί μια εναλλακτική  προσέγγιση για όσους συναδέλφους επιθυμούν το υλικό, αλλά και ασκήσεις, τεστ, κ.λπ., στο  κινητό τους τηλέφωνο.

Όποιος συνάδελφος θέλει να μοιραστεί μαζί μας τις καλές πρακτικές που χρησιμοποιεί και αφορούν στον Τομέα μας, μπορεί να επικοινωνεί άμεσα στο ezogo67@gmail.com, έτσι ώστε να εμπλουτίζεται η κοινότητα μάθησης και να γίνεται διάχυση των πρακτικών αυτών στην κοινότητα.

Εύχομαι σε όλους σας γαλήνη, δημιουργικότητα και καλή δύναμη στο ευγενές αλλά και δύσκολο έργο της εκπαίδευσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ευστάθιος Αθ. Ζωγόπουλος

Δρ. Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου

ΠΕ82 – Μηχανολόγων

 

 

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Μηχανολόγων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.