Καλές πρακτικές τηλεκπαίδευσης για το μάθημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και με απόφαση της Ολομέλειας (Πράξη 1η/14.01.2021), καθώς και στο πλαίσιο της μεταξύ μας ευρύτερης αμφίδρομης επικοινωνίας, συνεργασίας, αλληλοτροφοδότησης και ανταλλαγής καλών πρακτικών που αφορούν στην κοινότητα μάθησης για το μάθημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την υλοποίηση της επιμορφωτικής δράσης – συνάντησης με θέμα:

«Καλές πρακτικές τηλεκπαίδευσης για το μάθημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ».

Η δράση αυτή αφορά τους συναδέλφους ΠΕ82, ΠΕ83 και ΠΕ84 που διδάσκουν το μάθημα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ στο Γυμνάσιο, και θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 17.00 – 19.00 εξ αποστάσεως σύγχρονα με χρήση της πλατφόρμας webex και σύνδεση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://minedu-secondary2.webex.com/meet/elechondro .

 

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στο να δοθεί βήμα στους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν τις δημιουργικές τους απόψεις, να ανταλλάξουν τις καλές τους πρακτικές, να καταθέσουν τον τρόπο που εφαρμόσουν τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης και να αποτιμήσουν την έως τώρα πορεία του μαθήματος. Θα δοθεί η δυνατότητα σύντομης παρουσίασης για όποιον συνάδελφο επιθυμεί, με σχετική θεματολογία που να αναφέρεται στους συγκεκριμένους κλάδους.

Η ανωτέρω δράση έχει επικουρικό υποστηρικτικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο επικουρικής στήριξης της μαθησιακής διαδικασίας και ανατροφοδότησης των εκπαιδευτικών διεργασιών με χρήση εργαλείων ΕξΑΕ, και υλοποιείται κατόπιν αιτημάτων συναδέλφων. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι φυσικά προαιρετική.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Οι ΣΕΕ επιστημονικής ευθύνης

 

Ευστάθιος Ζωγόπουλος ΠΕ82

Στυλιανός Καραγιάννης ΠΕ83

Ελευθέριος Χονδρογιάννης ΠΕ84

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Τεχνολογία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.