Επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο για τον Θεσμό του Σύμβουλου Καθηγητή στα ΕΠΑ.Λ. της δράσης Μ.Ν.Α.Ε.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, Πράξη Ολομέλειας 1η/14-01-2021 και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, συνδιοργανώνεται από την ΣΕΕ κ. Ουρανία Αναστασία Μπελτέ ΠΕ87 του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ, υπεύθυνη του προγράμματος ΜΝΑΕ Δ’ Αθήνας, επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Ο θεσμός του συμβούλου καθηγητή στο πλαίσιο της δράσης Μ.Ν.Α.Ε.:

Χαρακτηριστικά, Εμπειρία εφαρμογής και Προοπτικές»

Η πρόσκληση για συμμετοχή στο σεμινάριο απευθύνεται στους/ις εκπαιδευτικούς των ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. της Δ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας.

Ομιλητές σε στρογγυλό τραπέζι θα είναι οι κ.κ. Κονταξής Αθανάσιος τ.Σχολικός Σύμβουλος, Νικολάου Νικόλαος τ.Σχολικός Σύμβουλος, Λαμπίδη Άννα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, επιστημονική συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού (Ι.Υ.Π.) και του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α.), Σιγανού Άννα, Κοινωνική ανθρωπολόγος τ. Σχολική Σύμβουλος, μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής για την υποστήριξη της πιλοτικής εφαρμογής και την προετοιμασία της φάσης διεύρυνσης της δράσης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ», κ. Κουλίνου Θεοδώρα, Δντρια και Μπακογιάννη Θεοδώρα, εκπαιδευτικός του 3ου Εσπ. ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων, πιλοτικού σχολείου της δράσης ΜΝΑΕ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 28/1/2021 και ώρα 12:00-14:00μμ διαδικτυακά στο σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/mkokkal .

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να καταγράψουν τα πιθανά ερωτήματά τους για να τεθούν προς συζήτηση, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο «φόρμα» ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο https://tinyurl.com/y5gu2573). Είναι αυτονόητο ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν ερωτήματα και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου πχ. μέσω του chat του Webex.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ουρανία – Αναστασία Μπελτέ  ΠΕ 87.01

Υπεύθυνη ΜΝΑΕ Δ’ Αθήνας

 

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Υγεία Πρόνοια Ευεξία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.