Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας ( ΠΕ06) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής καλούνται οι εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας (Κλ. ΠΕ06) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας να συμμετάσχουν σε βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάρια (Workshop), που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 18.1.2021, 18.30μμ-20.00μμ. με τίτλο:

«Η ψηφιακή μου τάξη στην eme: αξιοποιώ το eme content και τα eme assignments για διαφοροποιημένη διδασκαλία, μάθηση και αποτίμηση της μαθησιακής διαδικασίας».

 

Σκοπός του ιστοσεμιναρίου: Είναι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ06 να γνωρίσουν πως να συνδυάζουν τις εφαρμογές για να δημιουργήσουν διαδραστικά μαθησιακά αντικείμενα (e-me content) και εργασίες (e-me assignments), καθώς και πως να τις αναθέσουν και να δώσουν ανατροφοδότηση στο πλαίσιο παρουσίασης ενός μαθήματος, πρακτικής άσκησης των μαθητών/τριων και διαμορφωτικής αξιολόγησης.

 

Το  επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Κλ. ΠΕ06 κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου, σε συνεργασία με τη ΣΕΕ Κλ. ΠΕ06 του 5ου ΠΕΚΕΣ Αττικής κ. Ευαγγελία Καραγιάννη. Προσκεκλημένη ομιλήτρια στο επιμορφωτικό σεμινάριο θα είναι η κ. Αγγελική Πολίτη (Εκπ/κός ΠΕ06, συνεργάτιδα του ΙΤΥΕ Διόφαντος «Παιδαγωγική Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας e-me», M.ed. στις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση).

Τη συνάντηση, εκτός από τους/τις εκπαιδευτικούς Κλ. ΠΕ06 της περιοχής επιστημονικής ευθύνης, μπορούν να το παρακολουθήσουν και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων παιδαγωγικής ευθύνης της ΣΕΕ και η συμμετοχή είναι προαιρετική.

 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό σεμινάριο, θα πρέπει να συνδεθούν μέσω Cisco Webex Meetings εδώ.

 

Παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων να ενημερώσουν έγκαιρα τους εκπαιδευτικούς για τη διεξαγωγή της επιμόρφωσης.

 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας!

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Ανδριτσοπούλου

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06

4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Αγγλικών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.