Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06) για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών ΤΑΓΦ του ΕΚΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 21

Αγαπητές/-οί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας,

Σας προωθώ την επισυναπτόμενη πρόσκληση του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (ΤΑΓΦ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με το οποίο υπάρχει μια άριστη συνεργασία, για την προαιρετική συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Mentorship, σύμφωνα με το οποίο καλείστε να λειτουργήσετε ως σύμβουλοι των φοιτητών/-τριών, στα πλαίσια της υποχρεωτικής Πρακτικής τους άσκησης στη Διδασκαλία της Αγγλικής για το εαρινό εξάμηνο του 2021, συμμετέχοντας στην εκπαίδευσή τους μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας λόγω της πανδημίας του Covid-19. Στα πλαίσια του προγράμματος, ως μέντορες, θα έχετε την αρμοδιότητα να καθοδηγήσετε τους φοιτητές στο σχεδιασμό 4 μαθησιακών δραστηριοτήτων και 2 ολοκληρωμένων μαθημάτων και στη συνέχεια να τους αξιολογήσετε για τις δραστηριότητες και τα μαθήματα που θα σχεδιάσουν. Το πρόγραμμα θα αρχίσει την 5η εβδομάδα του εαρινού εξαμήνου (29/3/2021- 2/4/2021) και θα ολοκληρωθεί την 11η εβδομάδα (24/5/2021-28/5/2021).

Όσοι/-ες από εσάς ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ‘anroth@enl.uoa.gr’, υπόψη της κας Αναστασίας Ροθώνη, μέχρι και την Παρασκευή 15/1/2021. Θα πρέπει να δηλώσετε:

 

  1. Τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετό, κινητό τηλέφωνο και email)
  2. Το όνομα του σχολείου, την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση, το τηλέφωνο και το όνομα Διεύθυνσης Α/βάθμιας ή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκει.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης θα λάβουν μετά την ολοκλήρωσή του Βεβαίωση Συμμετοχής.

Για την αναλυτικότερη ενημέρωσή σας, δείτε τη συνημμένη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (ΤΑΓΦ – ΕΚΠΑ).

Με εκτίμηση,

Μαρία Ανδριτσοπούλου

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλ. ΠΕ06

4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής



Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Αγγλικών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.