3η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΗΛΙΟΣ» 15/12/2020.

Σας προσκαλούμε στη 3η επιμορφωτική συνάντηση, η οποία διοργανώνεται από τους ΣΕΕ, Νικολούδη Τρ., Σαλαγιάννη Μ. (ΠΕ 60) και Ζουγανέλη Αν., Καμήλο Ν., Καμπούρμαλη Ι. (ΠΕ 70), σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΗΛΙΟΣ».

Η τρίτη δίωρη προαιρετική επιμορφωτική συνάντηση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, ώρα έναρξης 7.30 μ.μ. , με θέμα:

            «H Δυναμική της Ομάδας »

Εισηγητής ο κ. Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Κοινωνικός Ψυχολόγος (MSc), Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων »ΗΛΙΟΣ» των Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για   την   παρακολούθησή   της,   μέσω   της   πλατφόρμας    Webex Meetings, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συνδεθούν εδώ ή  στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://minedu-primary.webex.com/meet/ikampourma

 Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς της συνάντησης (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.

Την επιμορφωτική συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν  οι Νηπιαγωγοί και  οι Δάσκαλοι των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Δήμων Ν.Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου, Π. Φαλήρου, Aργυρούπολης και Αλίμου.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλες/όλοι οι εκπαιδευτικοί.

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Προσχολική Αγωγή. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.