ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (WEBINAR) ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΠΕ06) ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ

Την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 και κατά τις ώρες 18:00 – 20:30, διεξήχθη προαιρετικό επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο (WEBINAR) για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας (Κλ. ΠΕ06) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας WEBEX MEETINGS,   με τίτλο:

«Αξιοποιώντας τη ψηφιακή τεχνολογία στην εξ αποστάσεως διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας».

 

Το ιστοσεμινάριο, διοργανώθηκε από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Κλ. ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κ. Ευαγγελία Καραγιάννη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλ. ΠΕ06 του 5ου ΠΕΚΕΣ και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών υπήρξε μεγάλη. Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η ΣΕΕ ΠΕ70 Ανατολικής Αττικής κ. Γκέλυ Μανούσου.

 

Σκοπός του ιστοσεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με την αξιοποίηση συνεργατικών εργαλείων για την εξ αποστάσεως διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και το παιδαγωγικό πλαίσιο αυτής.

Το σεμινάριο άρχισε με την εισήγηση της κ. Ανδριτσοπούλου: » Η παιδαγωγική διάσταση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας» & συνέχισε με την εισήγηση της κ. Καραγιάννη: «Αξιοποιώντας συνεργατικά εργαλεία για την εξ αποστάσεως διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας«.

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣΛήψη αρχείου

2020.12.3_ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημοσιεύθηκε στην Αγγλικών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.