«Αποστολή Επιμορφωτικού Υλικού για την εξ αποστάσεως διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας – Πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερίδα Καλών Πρακτικών»

Αγαπητές/-οί συνάδελφοι,

Εύχομαι και ελπίζω να είστε όλες/-οι καλά στις δύσκολες αυτές υγειονομικές συνθήκες

που ζούμε.

Α)  Σας στέλνω έναν Οδηγό με χρήσιμες ιστοσελίδες για την εξ αποστάσεως διδασκαλία  της Αγγλικής Γλώσσας, που έχω εκπονήσει για εκπαιδευτικούς ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας με τίτλο: «Η ψηφιακή μου τάξη στα Αγγλικά» (με πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης,  ψηφιακά εργαλεία, πηγές εκπαιδευτικού υλικού κ.ά.), αποτελούμενο από 110 σελίδες και  ελπίζω πραγματικά να σας βοηθήσει ουσιαστικά και να στηρίξει αποτελεσματικά το  διδακτικό σας έργο.

Β) Με τη βεβαιότητα ότι έχετε δημιουργήσει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα με τους/τις μαθητές/-τριές σας, προσκαλώ όσους/-ες από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε σε μια τηλε- ημερίδα διαμοιρασμού – διάχυσης Καλών Πρακτικών στην εξ αποστάσεως διδασκαλία των Αγγλικών, που σκοπεύω να οργανώσω μελλοντικά. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη, 9-12-2020. Ανάλογα με τις δηλώσεις θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα και θα σταλεί το οριστικό έγγραφο της διαδικτυακής Ημερίδας, καθώς  η παρούσα πρόσκληση δεν αποτελεί αναγγελία διενέργειας αυτής, αλλά αποσκοπεί στην αναγνώριση προθέσεων εκ μέρους σας.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvcMmTzILyNN0N_TWNiEpc5LAeimDzOrI9GUxTfq8jr-gMXg/viewform?usp=sf_link

Σας εύχομαι καλή δημιουργική συνέχεια, με υγεία πάνω από όλα.

Με εκτίμηση,

Μαρία Ανδριτσοπούλου,

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Αγγλικής Γλώσσας Κλ.ΠΕ06 – 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής



Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: Αγγλικών, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Καλές Πρακτικές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.