2η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΗΛΙΟΣ

ΑΦΙΣΑ

Σας προσκαλούμε στη 2η επιμορφωτική συνάντηση, η οποία διοργανώνεται από τους ΣΕΕ, Νικολούδη Τρ., Σαλαγιάννη Μ. (ΠΕ 60) και Ζουγανέλη Αν., Καμήλο Ν., Καμπούρμαλη Ι. (ΠΕ 70), σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης  «ΗΛΙΟΣ».

Η δεύτερη δίωρη προαιρετική επιμορφωτική συνάντηση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, την  Τρίτη  8  Δεκεμβρίου 2020,  ώρα έναρξης 6.00 μ.μ. , με θέμα:

«Ασυνείδητες διαστάσεις της παιδαγωγικής σχέσης»

Εισηγητής ο κ. Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Κοινωνικός Ψυχολόγος (MSc), Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ”ΗΛΙΟΣ” των Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου.

Για το βίντεο της αφίσας πατήστε εδώ

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για την παρακολούθησή της, μέσω της πλατφόρμας Webex Meetings, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://minedu-primary.webex.com/meet/modinos

Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς    της συνάντησης  (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο   φυσικό  πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.

Την επιμορφωτική συνάντηση μπορούν να  παρακολουθήσουν  οι Νηπιαγωγοί και  οι Δάσκαλοι των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Δήμων Ν.Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου, Π. Φαλήρου, Aργυρούπολης και Αλίμου.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλες/όλοι οι εκπαιδευτικοί.

 

 

 

Ο Oργανωτικός Συντονιστής                     Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου

του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

 

Νικολούδη Τριανταφυλλιά    ΠΕ 60

 

Σαλαγιάννη Μαρία                  ΠΕ 60

 

Ζουγανέλη Άννα                       ΠΕ 70

 

Καμήλος Νικόλαος ΠΕ 70                                            Καμπούρμαλη Ιωάννα           ΠΕ 70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Νηπιαγωγών, Προσχολική Αγωγή. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.