Ενημέρωση για την κατάρτιση και υποβολή των σχεδίων δράσης σχ. έτους 2020-21 στο πλαίσιο του προγράμματος Μ.Ν.Α.Ε.

Σε συνέχεια της ενημερωτικής επιμορφωτικής μας (τηλε)συνάντησης για τα Σχέδια Δράσης του προγράμματος ΜΝΑΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020, κρίνεται σκόπιμη:

  1. η ενημέρωση όσων εκπαιδευτικών και σχολείων επιθυμούν να εκπονήσουν Σχέδια Δράσης κατά το τρέχον σχολικό έτος ότι δόθηκε παράταση, με βάση το επισυναπτόμενο έγγραφο με Α.Π. Φ. ΜΝΑΕ/ 163601 /Δ4/ 30 -11-2020,  έως την Παρασκευή 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2021
  2. η παρότρυνση, λόγω της πανδημίας και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στις σχολικές μονάδες, να αξιοποιηθεί η σχετική ιστοσελίδα του ΝΟΗΣΙΣ https://mnae.noesis.edu.gr/ και ειδικότερα, το Παράδειγμα Τεχνικού Ελέγχου Δελτίου με υλοποιήσιμες υποδράσεις εξ αποστάσεως, από το σύνδεσμο https://mnae.noesis.edu.gr/ypovoli-sxediou-drasis/ προκειμένου να διευκολυνθεί η επιλογή και ο σχεδιασμός των Σχεδίων Δράσης.

Με χαρά θα είμαι δίπλα σας, αρωγός στην αναζήτηση λύσεων οποιουδήποτε σχετικού προβλήματος απασχολεί τη σχολική σας μονάδα και παρεμποδίζει στις σημερινές δύσκολες συνθήκες την αξιοποίηση του προγράμματος Μ.Ν.Α.Ε., που συνέβαλε στη βελτίωση των συνθηκών στα Επαγγελματικά Λύκεια.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής (Υπεύθυνη Μ.Ν.Α.Ε.)

Ουρανία Αναστασία Μπελτέ, ΠΕ87.01

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Υγεία Πρόνοια Ευεξία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.