ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΗΛΙΟΣ – ΜΕΡΟΣ Α’



Λήψη αρχείου

Σας προσκαλούμε σε κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων τα οποία διοργανώνονται από τους ΣΕΕ, Νικολούδη Τρ., Σαλαγιάννη Μ. (ΠΕ 60) και Ζουγανέλη Αν., Καμήλο Ν., Καμπούρμαλη Ι.(ΠΕ 70), σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης  ΄’ΗΛΙΟΣ΄΄.

Η πρώτη δίωρη προαιρετική επιμορφωτική συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης, θα γίνει την  Τρίτη  1  Δεκεμβρίου 2020,  ώρα έναρξης 06.00 μ.μ. , με θέμα:

Αναστοχασμοί αναφορικά με την έννοια της ψυχικής ανθεκτικότητας στη σχολική κοινότητα σε καιρούς αβεβαιότητας”

Εισηγητής ο κ. Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Κοινωνικός Ψυχολόγος (MSc), Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ”ΗΛΙΟΣ” των Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου. Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί  μέσω της πλατφόρμας webex  meeting.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για την παρακολούθησή της, μέσω της πλατφόρμας Webex  Meetings οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις ακόλουθες οδηγίες:

α. Συνδέεστε  με τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://minedu-primary.webex.com/meet/ikampourma

β. Στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε όνομα και επίθετο (για να γνωρίζουμε ποιοι εισέρχονται στην αίθουσα) και ένα e-mail.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς    της συνάντησης  (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο   φυσικό  πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.

Την επιμορφωτική συνάντηση μπορούν να  παρακολουθήσουν  οι Νηπιαγωγοί και  οι Δάσκαλοι των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Δήμων Ν.Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου και Π. Φαλήρου.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλες/όλοι οι εκπαιδευτικοί.

Οι ΣΕΕ  4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

 

Νικολούδη Τριανταφυλλιά    ΠΕ 60

Σαλαγιάννη Μαρία ΠΕ60

 

Ζουγανέλη Άννα ΠΕ 70

Καμήλος Νικόλαος ΠΕ 70

Καμπούρμαλη Ιωάννα ΠΕ 70

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Νηπιαγωγών, Προσχολική Αγωγή. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.