Επιμορφωτικό σεμινάριο για την κατάρτιση και υποβολή των σχεδίων δράσης σχ. έτους 2020-21 στο πλαίσιο του προγράμματος Μ.Ν.Α.Ε.

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική,  συνδιοργανώνεται από τους Σ.Ε.Ε υπεύθυνους για το πρόγραμμα (Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ) Μ.Ν.Α.Ε του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 6ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, και για το 4ο ΠΕΚΕΣ από την κ. Ουρανία – Αναστασία Μπελτέ ΠΕ 87.01, επιμορφωτική δράση με θέμα :

«Σχέδια Δράσης στο Πλαίσιο του Μ.Ν.Α.Ε. το σχολ. έτος 2020-21»

που απευθύνεται στους/στις Διευθυντές/ριες των ΕΠ.Α.Λ. και Ε.Κ., στους/τις συντονιστές/-ίστριες των σχεδίων δράσης και στους εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να υλοποιήσουν τη δράση «ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ του προγράμματος Μ.Ν.Α.Ε», των σχολείων των ΔΙΔΕ Δ’ Αθήνας και της υπόλοιπης Αττικής.

Το σεμινάριο έχει στόχο να αναζητηθούν, προς όφελος  των Επαγγελματικών Λυκείων, βέλτιστοι τρόποι υλοποίησής τους κατά το 2020-21, μιας χρονιάς που  ξεκίνησε  με ειδικές συνθήκες και διαφαίνεται δύσκολη. Προς τούτο προσκλήθηκε και θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι από το ‘Noesis’, που έχει την Υποστήριξη και τη Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης:

 

Αικατερίνη Κυριακίδου, Συντονίστρια Ομάδας Έργου Προγράμματος ΜΝΑΕ και

Ειρήνη Ηλιάδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του προγράμματος για την Αττική.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25/11/2020 και ώρα 12.00-14.00 μ.μ. διαδικτυακά.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο ‘φόρμα’ ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο https://tinyurl.com/y6hm5zx4), για την αρτιότερη οργάνωση του σεμιναρίου μέχρι τη Τρίτη, 24-10-2020, 12:00 το μεσημέρι, θέτοντας και ερωτήματα που ενδεχομένως σας απασχολούν.

Παρακαλείσθε να τηρηθεί η ώρα προσέλευσης.

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 4ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ουρανία – Αναστασία Μπελτέ  ΠΕ 87.01

Υπεύθυνη ΜΝΑΕ Δ’ Αθήνας

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Υγεία Πρόνοια Ευεξία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.