2η ενημερωτική συνάντηση για γονείς-κηδεμόνες, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΣΤΑΘΜΟΣ των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου- Ταύρου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑΛήψη αρχείου

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους γονείς-κηδεμόνες και της ενημέρωσής τους για θέματα που τους απασχολούν, το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ.  δια της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης κ. Νικολούδη Τριανταφυλλιάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής  Υγείας  ΣΤΑΘΜΟΣ των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου- Ταύρου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ,  την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, από τις 17.30-19.00, πραγματοποιεί  τη 2η επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

« Τιμωρία ή οριοθέτηση που προσδίδει ασφάλεια;»

Συντονίζει και κάνει την παιδαγωγική αναπλαισίωση η κ. Τριανταφυλλιά Νικολούδη (ΣΕΕ ΠΕ 60). Εισηγήτρια είναι  η κ. Ιωάννα Κατσιαφλιάνη (ψυχολόγος, στέλεχος ΚΠ ΣΤΑΘΜΟΣ).

Οι συναντήσεις απευθύνονται στους γονείς-κηδεμόνες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων του Δήμου Καλλιθέας, και σε όσες/όσους Νηπιαγωγούς  των παραπάνω Νηπιαγωγείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η ενημερωτική συνάντηση θα υλοποιηθεί μέσω πλατφόρμας webex meeting.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για την παρακολούθησή της, μέσω της πλατφόρμας Webex  Meetings οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις ακόλουθες οδηγίες:

α. Συνδέεστε  με τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://minedu-primary.webex.com/meet/tnikoloudi

β. Στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε όνομα και επίθετο (για να γνωρίζουμε ποιοι εισέρχονται στην αίθουσα) και ένα e-mail.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς    της συνάντησης  (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο   φυσικό  πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι γονείς-κηδεμόνες.

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλ. ΠΕ60

4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Τριανταφυλλιά Νικολούδη

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Νηπιαγωγών, Προσχολική Αγωγή. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.