Έναρξη κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς-κηδεμόνες, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΣΤΑΘΜΟΣ των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου- Ταύρου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ



Λήψη αρχείου

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους γονείς-κηδεμόνες και της ενημέρωσής τους για θέματα που τους απασχολούν, το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ.  δια της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης κ. Νικολούδη Τριανταφυλλιάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής  Υγείας  ΣΤΑΘΜΟΣ των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου- Ταύρου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, ξεκινάει μέσω τηλεδιάσκεψης κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς-κηδεμόνες, πάνω στα  θέματα που αναφέρονται στη συνέχεια.  Στις συναντήσεις, εισηγήτριες θα είναι οι κ.κ. Ιωάννα Κατσιαφλιάνη (Ms Ψυχολόγος -στέλεχος  ΚΠ Σταθμός), Μόρφω Παπανώτα ( Κοινωνιολόγος- στέλεχος ΚΠ Σταθμός) και Τριανταφυλλιά Νικολούδη Σ.Ε.Ε. ΠΕ 60.

Οι συναντήσεις και η θεματολογία των συναντήσεων έχουν ως εξής:

  • Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: « Το παιδί μου μεγαλώνει. Τι να περιμένω;»
  • Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: « Τιμωρία ή οριοθέτηση που προσδίδει ασφάλεια;»
  • Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: «Εκτιμώ τον εαυτό μου, εκτιμώ το παιδί μου. Η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών»
  • Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, από τις 30-19.00, με θέμα συνάντησης: « Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου: παιδιά-γονείς»

Οι συναντήσεις απευθύνονται στους γονείς-κηδεμόνες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων του Δήμου Καλλιθέας, και σε όσες/όσους Νηπιαγωγούς  των παραπάνω Νηπιαγωγείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για την παρακολούθησή της, μέσω της πλατφόρμας Webex  Meetings οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις ακόλουθες οδηγίες:

α. Συνδέεστε  με τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://minedu-primary.webex.com/meet/tnikoloudi

β. Στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε όνομα και επίθετο (για να γνωρίζουμε ποιοι εισέρχονται στην αίθουσα) και ένα e-mail.

Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς    της συνάντησης  (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο   φυσικό  πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι γονείς-κηδεμόνες.

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, κλ. ΠΕ60

4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Τριανταφυλλιά Νικολούδη

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Νηπιαγωγών. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.