Πρόσκληση επιμορφωτικών τηλεδιασκέψεων των εκπαιδευτικών Μουσικής ΠΕ.79 και ΤΕ.79 Α/θμιας, Β/θμιας εκπαίδευσης, Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά,

Σε συνέχεια της διαδικτυακής επικοινωνίας και συνεργασίας μας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα πραγματοποιηθούν τηλεδιασκέψεις με θέμα: “Και τώρα τι κάνω; Το μάθημα της μουσικής, όπως διαμορφώνεται υπό τις συνθήκες πανδημίας, σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο και τις συστάσεις του Ε.Ο.Δ.Υ. Διδακτικές προτάσεις και πρακτικές”. Σκοπός της επιμόρφωσης είναι να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι του μαθήματος και να  δοθούν απαντήσεις στους προβληματισμούς των εκπαιδευτικών σχετικά με την ασφαλή προσαρμογή του μαθήματος στην παρούσα κατάσταση. Θα συζητηθούν ιδέες και θα βρεθούν λύσεις σε συχνά προβλήματα που ανακύπτουν λόγω των μέτρων προστασίας και τέλος θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση πρακτικών που μεγιστοποιούν τη μουσική δράση και τη σκέψη των μαθητών/τριών ελαχιστοποιώντας τη λεκτική επικοινωνία στη διδασκαλία προκειμένου να ξεκουράζεται η φωνή όλων των συμμετεχόντων που φορούν προστατευτική μάσκα χωρίς να διακόπτεται παράλληλα η ροή του μαθήματος.

Οι τηλεδιασκέψεις απευθύνονται σε όλους τους εκπαιδευτικούς μουσικής ΠΕ.79 και ΤΕ.79 της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης του 3ου, 4ου και 6ου ΠΕΚΕΣ Αττικής. Έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε αυτές είναι προαιρετική. Για τη συμμετοχή σας στις τηλεδιασκέψεις μέσω webex πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την  ηλεκτρονική δήλωση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT8ndcDr8QTO4429FGF_xiCJkUb-DqkCihsT7MPQ2_Rm8bug/viewform

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με την ολοκλήρωση της υποβολής της δήλωση εμφανίζεται αυτόματα ο σύνδεσμος συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη. Προτείνεται η αποθήκευσή του, καθώς θα ισχύσει για όλες ανεξαιρέτως τις τηλεδιασκέψεις που θα πραγματοποιηθούν. Για την υποστήριξη του διδακτικού σας έργου (σχεδιασμός, οργάνωση, υλοποίηση) μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στo e-mail: mousikoi79@gmail.com.

ΕΛΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Σ.Ε.Ε  Μουσικής  ΠΕ.79

3ου, 4ου και 6ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ    19/10/2020 

17:00-18:30

Α/θμια και Β/θμια

Δ΄ Αθήνας

ΤΡΙΤΗ   20/10/202 

17:00-18:30

Α/θμια και Β/θμια

Πειραιά

ΤΕΤΑΡΤΗ   21/10/2020

17:00-18:30

Α/θμια και Β/θμια  

 Γ’ Αθήνας και Δυτικής Αττικής

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Μουσική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.