«Ξεκίνημα ηλεκτρομηχανής σε πλοίο VLCC από ακινησία με χρήση προσομοιωτή – εισαγωγικά στοιχεία αυτοματισμών πλοίου».

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και με απόφαση έγκρισης της Ολομέλειας (Πράξη 9η/21.05.2020), θα ήθελα να σας ενημερώσω για την υλοποίηση της ακόλουθης επιμορφωτικής δράσης, για όποιον συνάδελφο επιθυμεί:

Δράση με θέμα «Ξεκίνημα ηλεκτρομηχανής σε πλοίο VLCC από ακινησία με χρήση προσομοιωτή – εισαγωγικά στοιχεία αυτοματισμών πλοίου».

Η δράση αυτή αφορά τους συναδέλφους μηχανολόγους ΠΕ82 και ΤΕ που διδάσκουν μαθήματα στην ειδικότητα Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού στα ακόλουθα σχολεία: 3ο ΕΠΑ.Λ Σιβιτανιδείου και Ε.Κ Σιβιτανιδείου, και θα υλοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρες 18.00 – 20.00 εξ αποστάσεως σύγχρονα με χρήση της πλατφόρμας webex και σύνδεση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://minedu-gov-gr.webex.com/meet/ezogo.

Εισηγητής θα είναι ο συνάδελφος κ. Ν. Διακάκης. Στην παρουσίαση θα αναπτυχθεί κατά κύριο λόγο το σενάριο που είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://educationext.gr/files/ednext_2o_teyxos_09_2019.pdf     σελ. 186-207.

Η ανωτέρω δράση έχει επικουρικό υποστηρικτικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο επικουρικής στήριξης της μαθησιακής διαδικασίας και ανατροφοδότησης των εκπαιδευτικών διεργασιών με χρήση εργαλείων ΕξΑΕ και υλοποιείται καθώς εζητήθη από συναδέλφους.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ82-Μηχανολόγων

με έδρα στο 1ο ΠΕΚΕΣ Αττικής & επιστημονική ευθύνη στο 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

 

Ευστάθιος Αθ. Ζωγόπουλος

Δρ. Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Τεχνολογία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.