«Πρόσκληση Συμμετοχής σε τηλε-συνάντηση των Διευθυντριών και Διευθυντών των Σχολείων Παιδαγωγικής Ευθύνης της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής»

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, εύχομαι να είστε όλες και όλοι καλά!

Σας καλώ σε τηλε-συνάντηση, συζήτηση με θέμα:

Η εμπειρία της λειτουργίας του σχολείου «υπό αναστολή» και η «επαναλειτουργία»

από την πλευρά των Διευθυντριών και Διευθυντών

και στόχο την ανατροφοδότηση για την κρίσιμη περίοδο που διανύσαμε και τη μέχρι τώρα εμπειρία της διαδικασίας εξόδου από αυτήν.

Η πρωτόγνωρη αυτή περίοδος προκάλεσε έντονους κραδασμούς και αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα.

Ο ρόλος που κλήθηκαν να παίξουν οι Διευθύντριες και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων, καθώς και οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής, στο πλαίσιο των Ομάδων Υποστήριξης των εκπαιδευτικών στη διδασκαλία από απόσταση, υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολος διότι επιστρατεύτηκαν να αντιμετωπίσουν την απουσία αναγκαίων υποδομών, γνώσεων, προετοιμασίας κλπ, υποστηρίζοντας τη λειτουργία του σχολείου «υπό αναστολή», με πίεση χρόνου και αντιξοότητες, ταυτόχρονα με τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες αντιμετώπισης της ίδιας της πανδημίας και του εγκλεισμού στα σπίτια.

Παρόλα αυτά η συμβολή τους υπήρξε καταλυτική για τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου, την επικοινωνία μαθητών – δασκάλων – γονέων ή και την διδασκαλία από απόσταση.

Ελάτε να συζητήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης με την πλατφόρμα Webex Meetings, με την ευχή σύντομα να τα λέμε από κοντά!!

  • Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, ώρα 10πμ-11πμ, ακολουθώντας το σύνδεσμο συμμετοχής εδώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε 10 λεπτά πριν την έναρξη σεμιναρίου, δίνοντας το επώνυμο και το όνομά σας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτα Παπαλεωνίδα ΣΕΕ ΠΕ86, 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Νηπιαγωγών, Πληροφορική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.