«Πρόσκληση Συμμετοχής σε τηλε-εργαστήριο από την Σ.Ε.Ε. Πληροφορικής του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής»

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, ευχόμαστε να είστε όλες και όλοι καλά!

Προκειμένου να διευκολυνθεί η παιδαγωγική αξιοποίηση του ψηφιακού περιβάλλοντος της e-me από τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να το εντάξουν στo μάθημά τους,

προχωρούμε στη διοργάνωση τηλε-εργαστηρίου, με θέμα:

«eme: Θεωρία και Πράξη για όλους!»

με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Στόχος του εργαστηρίου είναι η γνωριμία και εξοικείωση όλων των εκπαιδευτικών με τους πόρους του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος της eme για τη δημιουργία διδακτικού σεναρίου.

Παράλληλος στόχος είναι η συμπερίληψη στο σεμινάριό μας εκπαιδευτικών που αδυνατούν να παρακολουθήσουν τη φωνητική παρουσίαση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Νηπιαγωγούς, Δασκάλους και εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας.

Εισηγήτριες του σεμιναρίου θα είναι οι:

  1. Αγγελική Πολίτη, εκπαιδευτικός ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας, Συνεργάτιδα του ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», μέλος της Ομάδας e-me
  2. Αικατερίνη Γκόλτσιου, ΠΕ70 Δασκάλα, μέλος της Ομάδας Τεχνικής Υποστήριξης του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής.

Η υποστήριξη της υλοποίησης του τηλε-εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί από μέλη της Ομάδας Τεχνικής Υποστήριξης του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής.

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/5/2020, ώρες: 3:30μμ-5:30μμ,

μέσω τηλεδιάσκεψης με την πλατφόρμα Webex Meetings.

Μπορείτε να συμμετάσχετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο συμμετοχής εδώ.

Συνδεθείτε 15 λεπτά πριν την έναρξη σεμιναρίου, δίνοντας το επώνυμο και το όνομά σας.

Υπενθυμίζουμε τη διεύθυνση του ειδικά διαμορφωμένου δικτυακού χώρου Forum 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής για την τεχνική υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπου μπορείτε να ανατρέχετε για εύρεση απαντήσεων σε θέματα που σας απασχολούν, παρακολούθηση χρήσιμων βίντεο ή και να απευθύνετε τα αιτήματά σας συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα http://dide-d-ath.att.sch.gr/keplinet/forumd.

Στο forum θα βρείτε επίσης, τη συλλογική εργασία της Ομάδας «για τα μαθήματα του ιού…» εδώ. Μια σειρά από σύντομα ενδιαφέροντα βίντεο ποικίλου περιεχομένου, επιμορφωτικό υλικό, καθώς και βιντεοσκοπημένα ιστοσεμινάριά μας: webex και eclass.

Λόγω του περιορισμένου χρόνου, παρακαλούμε για ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ της σχολικής μονάδας από τους Διευθυντές, προωθώντας τους στα προσωπικά emails την παρούσα πρόσκληση με το σύνδεσμο συμμετοχής στο Εργαστήριο

«eme: θεωρία και πράξη για όλους!»

με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

Παναγιώτα Παπαλεωνίδα

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Νηπιαγωγών, Πληροφορική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.