Πρόσκληση συμμετοχής σε τηλε-εργαστήριο e-class από ΣΕΕ Πληροφορικής

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, ευχόμαστε να είστε όλες και όλοι καλά!

Προκειμένου να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που παρέχει το περιβάλλον της Ηλεκτρονικής Σχολικής Τάξης (η-τάξη, e-class) στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, προχωρούμε στη διοργάνωση τηλε-Εργαστηρίου, με θέμα:

Εισαγωγικό Εργαστήριο Πρακτικής Άσκησης για το Περιβάλλον eclass

Στόχος του είναι η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με ένα χρήσιμο εργαλείο υποστήριξης της κλασικής διδασκαλίας και εναλλακτικό μέσο αλληλεπίδρασης εκπαιδευτικών – μαθητών.

Η Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη ανήκει στο οικοσύστημα υπηρεσιών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου από το 2006 μέχρι σήμερα (14 σχολικά έτη) και αποτελεί κάθε χρόνο μια τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Νηπιαγωγούς, Δασκάλους και εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας.

Θα υλοποιηθεί από μέλη της Ομάδας Τεχνικής Υποστήριξης του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, τις ημέρες: Δευτέρα 4/5 και Τετάρτη 6/5/2020, ώρες: 3:30μμ-5:30μμ,
μέσω τηλεδιάσκεψης με την πλατφόρμα
Webex Meetings.

Μπορείτε να συμμετάσχετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο συμμετοχής εδώ.
Συνδεθείτε 15 λεπτά πριν την έναρξη σεμιναρίου, δίνοντας το επώνυμο και το όνομά σας.
Αν δεν καταστεί δυνατό να συνδεθείτε λόγω υπέρβασης του αριθμού των συμμετεχόντων, μπορείτε να επιχειρήσετε την επόμενη μέρα.

Υπενθυμίζουμε τη διεύθυνση του ειδικά διαμορφωμένου δικτυακού χώρου Forum 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής για την τεχνική υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπου μπορείτε να ανατρέχετε για εύρεση απαντήσεων σε θέματα που σας απασχολούν, παρακολούθηση χρήσιμων βίντεο ή και να απευθύνετε τα αιτήματά σας συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα http://dide-d-ath.att.sch.gr/keplinet/forumd

Με εκτίμηση
Παναγιώτα Παπαλεωνίδα ΣΕΕ ΠΕ86, 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Επιμορφωτικές δράσεις, Πληροφορική. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.