ΤΗΛΕ- ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΚΕΣ “Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα»

ex

Σας διαβιβάζουμε το Δελτίο Τύπου για   την Επιστημονική Τηλε- Διημερίδα που οργανώνουν 18  Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) με θέμα «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα». Θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου μέσω του Παγκόσμιου Ιστού (Διαδικτύου) στις 25-26 Απριλίου 2020, δίνοντας την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, στελέχη εκπαίδευσης, γονείς αλλά και σε όσους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9IiYgK5UlHqBgmy0Ujw6rH8laBR6-WwhjreJa78G2y21lpw/viewform?fbclid=IwAR1NWjy51UlsA6yKis3DRVwX0vnZllxHsDnhey79TLQlxwexOtRrWFNEYDA

Στην Τηλε-Διημερίδα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές διακεκριμένοι Καθηγητές ΑΕΙ, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) και άλλοι ειδικοί επιστήμονες – διδάσκοντες σε πανεπιστήμια στο αντικείμενο της ΕξΑΕ με μεγάλη εμπειρία στο πεδίο.

Σας ενημερώνουμε ότι το 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής (συγκαταλέγονται όλες οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας) έχει ήδη μεγάλη συμμετοχή.

Παρακαλούμε θερμά, όπως κοινοποιήσετε την παραπάνω ανακοίνωση .

Νίκος Καμήλος

Εκ μέρους τους Οργανωτικής  και Επιστημονικής  Επιτροπής

Οργανωτικός Συντονιστής 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής

Δελτίο Τύπου_2ο_Ανακοίνωση ΤηλεΔιημερίδας ΠΕΚΕΣ ΕξΑΕ-Σχ Πρ (1)

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.