Υποστηρικτικές εξ αποστάσεως συναντήσεις εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας (ΠΕ 05)

Παρακαλώ δεχτείτε καταρχάς τις θερμές ευχές μου για καλή δύναμη στον αγώνα που δίνετε τον τελευταίο καιρό, εσείς και οι συνεργάτες σας εκπαιδευτικοί, με στόχο να σταθείτε για μια ακόμη φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις, επαγγελματικές και εκπαιδευτικές που ανακύπτουν σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας.

Σας παρακαλώ να ενημερώσετε ηλεκτρονικά τους/τις εκπαιδευτικούς Γαλλικής (ΠΕ 05) του σχολείου σας ότι θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως υποστηρικτική συνάντηση από τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Γαλλικής του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής με τίτλο:

«Ψηφιακά εργαλεία συνεργασίας και επικοινωνίας των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας: τα πρώτα βήματα για την παιδαγωγική αξιοποίησή τους στο πλαίσιο της σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης»

Οι εξ αποστάσεως συναντήσεις απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς Γαλλικής (ΠΕ 05) που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης της αρμοδιότητας του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί στην επόμενη σελίδα.

Σημειώνεται ότι για να συμμετάσχει ένας/μια εκπαιδευτικός στην τηλεδιάσκεψη θα πρέπει, αφού επιλέξει την ημέρα και ώρα, να χρησιμοποιήσει την ηλ. δεσμό της τηλεδιάσκεψης (https://meetingsemea.webex.com/meet/markantonakisstelios) και να μπει με το Ονοματεπώνυμό του/της ώστε να είναι εμφανές ποιος/ποια συμμετέχει. Σε διαφορετική περίπτωση (μη αναγραφή αυτών των στοιχείων), δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην τηλεδιάσκεψη για πρακτικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους.

 

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι διαμορφωμένο κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης είτε πρωινή είτε απογευματινή ώρα σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του/της κάθε εκπαιδευτικού:

 

Εκπαιδευτικοί Γαλλικής ΠΕ 05 Πρωτοβάθμιας

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, 09:00–10:30 ή Παρασκευή 10/4 15:00-16:30

Εκπαιδευτικοί Γαλλικής ΠΕ 05 Δευτεροβάθμιας

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, 11:00–12:30 ή Παρασκευή 10/4 17:00-18:30

Παράκληση να μπουν οι εκπαιδευτικοί στην τηλεδιάσκεψη 15’ πριν την έναρξή της. Η τηλεδιάσκεψη θα «κλειδώσει» αυτόματα 15΄μετά την έναρξή της. Η ηλεκτρονική διεύθυνση των τηλεδιασκέψεων είναι η παρακάτω: https://meetingsemea.webex.com/meet/markantonakisstelios

Η συμμετοχή στις τηλεδιασκέψεις δεν είναι υποχρεωτική για τους/τις εκπαιδευτικούς στους οποίους απευθύνεται. Οι παραπάνω διαδικτυακές συναντήσεις έχουν ενημερωτικό και υποστηρικτικό χαρακτήρα με στόχο να αποτελέσουν μια ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ συναδέλφων που πασχίζουν να ανταποκριθούν στην πρωτόγνωρη πρόκληση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τόσο για εκπαιδευτικούς όσο και για μαθητές/μαθήτριες.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και σας εύχομαι από καρδιάς υγεία και καλή δύναμη σε ό,τι δύσκολο αλλά εξαιρετικά σημαντικό υλοποιείται στη σχολική σας μονάδα.

 

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Γαλλικής (ΠΕ 05)

Στέλιος Μαρκαντωνάκης

Με έδρα στο 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ.

&

επιστημονική ευθύνη στα 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο & 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Γαλλικών, Δασκάλων, Δευτεροβάθμια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.