«Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06»

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06 να συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα, με τίτλο:

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ»

που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, κατά τις ώρες 11:45 – 14:00 στο αμφιθέατρο της Πρότυπης Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης (Διεύθυνση: Λέσβου 4, Νέα Σμύρνη 171 23, Τηλέφωνα: 21 0933 3712, 21 0931 674 ).

Σκοπός του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν τις τεχνικές και τα μέσα διαχείρισης της καθημερινότητας και ειδικότερα των προβλημάτων που δημιουργούνται σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο λόγω της πίεσης, να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και να ενισχύσουν την αυτογνωσία τους, ώστε να εξασκηθούν στην αναγνώριση των συμπτωμάτων του stress ή ακόμα και της εργασιακής εξουθένωσης (burn out), με αποτέλεσμα να προλαμβάνουν και να αντιμετωπίζουν αγχογόνες καταστάσεις, φροντίζοντας τη ψυχική τους υγεία και ισορροπία & μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητά τους.

Προσκεκλημένη ομιλήτρια στο επιμορφωτικό σεμινάριο, που διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Κλ. ΠΕ06 κ. Μαρία Ανδριτσοπούλου, θα είναι η κ. Νάντια Κουρμούση (PhD Προαγωγή Υγείας Π.Σ.Ν. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, MSc Έλεγχος του Στρες, Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α., MSc Εφαρμοσμένης Δημόσιας Υγείας του Ε.Σ.Δ.Υ.).

Παρακαλούνται  οι κ.κ. Διευθυντές/-ντριες  να  ενημερώσουν  τους  εκπαιδευτικούς ειδικότητας Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06 του σχολείου τους έγκαιρα και ενυπόγραφα για τη διεξαγωγή της επιμορφωτικής ημερίδας. Οι Εκπ/κοί Α/θμιας Εκπ/σης δύνανται να συμμετέχουν σύμφωνα με την υπ. Α.Π. Φ.33.2/13531/30-8-2019 εγκύκλιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Αττικής, εάν δεν παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου τους.

Μετά τη πέρας της επιμορφωτικής ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας!

Με εκτίμηση,

Δρ. Μαρία Ανδριτσοπούλου

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06

4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής

 

Κατηγορίες: Αγγλικών, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.