“Πραγματοποίηση τρίωρης επιμορφωτικής συνάντησης Παράλληλης Στήριξης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”

Καλούμε τους Εκπαιδευτικούς Δ.Ε. Παράλληλης Στήριξης (Γυμνασίων και Λυκείων), οι οποίοι υπηρετούν στην Δ΄ Αθήνας να συμμετάσχουν σε τρίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις με τίτλο:

“Συντονισμός υποστήριξης στην Παράλληλη Στήριξη-Συνεκπαίδευση”

Οι συγκεκριμένες εκπαιδευτικές δράσεις συνδιοργανώνονται με το 1ο & 2ο ΚΕΣΥ Δ΄ Αθήνας. Αναμένεται δε, να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Γυμνασίου & Λυκείου Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης1, σύμφωνα με την κάτωθι κατανομή:

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, 12:00-14:00: Εκπαιδευτικοί Δ.Ε. που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες, ευθύνης του 1ου ΚΕΣΥ, των δήμων Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 12:00-14:00:  Εκπαιδευτικοί Δ.Ε. που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες, ευθύνης του 2ου ΚΕΣΥ, των δήμων Αλίμου, Αγίου Δημητρίου, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Γλυφάδας.

Οι ανωτέρω, είναι ανοιχτές κι έχουν τη δυνατότητα, να παρακολουθήσουν Διευθυντές & Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων, καθώς και το σύνολο της σχολικής κοινότητας, ακολουθώντας διαδικασίες «άδειας για επιμορφωτικούς λόγους».

Τέλος, η συμμετοχή των Εκπαιδευτικών στις ανωτέρω επιμορφωτικές δράσεις θεωρείται εθελοντική και δεν πρέπει “να διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων” (Σχετ.).

Ο Συντονιστής Ε.Ε. ΕΑ & ΕΕ

4Ο ΠΕΚΕΣ Αττικής  

Αδριανός Γ. Μουταβελής

Δάσκαλος στην Ειδική Εκπαίδευση

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Δευτεροβάθμια, Επιμορφωτικές δράσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.