«Επιμορφωτικό – βιωματικό σεμινάριο «Το μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία της Α΄ τάξης ΕΠΑ.Λ.: Καλές πρακτικές»

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής και σύμφωνα με  τη σχετική Πράξη έγκρισης της Ολομέλειας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. (Πράξη 20/07-11-2019), σας ενημερώνουμε ότι oι Συντονιστές/ριες Εκπαιδευτικού Έργου με επιστημονική ευθύνη για το μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία της Α΄ ΕΠΑΛ στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, διοργανώνουμε για τους εκπαιδευτικούς της ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας αρμοδιότητας 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής επιμορφωτική βιωματική δράση με θέμα:  «Το μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία της Α΄τάξης ΕΠΑΛ: Καλές πρακτικές».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σιβιτανίδειου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Θεσσαλονίκης 151, Καλλιθέα, πλησίον του σταθμού του Ηλεκτρικού «Καλλιθέα») και ώρες 12:00 με 14:00.

Πρόγραμμα

12-12.15μμ: Οδηγίες Διδασκαλίας του μαθήματος «Ερευνητική Εργασίας  στην Τεχνολογία»

12.15-12.30 μμ : Συζήτηση

12.30-2.00μμ: Βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Σχέδια μαθήματος για την Ερευνητική Εργασία στην Τεχνολογία». Συντονιστές του εργαστηρίου θα είναι οι ΣΕΕ με επιστημονική ευθύνη το μάθημα.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη φόρμα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaWFGnRsh_7tsnEp4YbGv9WIcQKuusfL5JG-gYGznWI-gs4g/viewform    μέχρι την Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019.

Παρακαλούμε τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν έγκαιρα τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα μαθημάτων ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευσή τους στην δράση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Οι Συντονιστές/ριες Εκπαιδευτικού Έργου με επιστημονική ευθύνη για το μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία της Α΄ ΕΠΑΛ στο 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής:

Ευστάθιος Ζωγόπουλος ΠΕ82

Στέλιος Καραγιάννης ΠΕ83

Δήμητρα  Μακρή ΠΕ80

Αρχόντω  Μπουλάκη ΠΕ81

Δήμητρα Σωτηροπούλου ΠΕ88

Παναγιώτης  Φατσέας ΠΕ89

Ουρανία Μπελτέ ΠΕ87

Ελευθέριος  Χονδρογιάννης ΠΕ84

Κατηγορίες: Δευτεροβάθμια, Επιμορφωτικές δράσεις, Τεχνολογία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.