“Πρακτικές Συνεκπαίδευσης και Διάχυση Παιδαγωγικών Συνεργασιών ” από τη Συντονίστρια Προσχολικής Αγωγής Σαλαγιάννη Μαρία

Στις 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα, από την Σ.Ε.Ε. Προσχολικής Αγωγής Σαλαγιάννη Μαρία, με θέμα ” Πρακτικές Συνεκπαίδευσης και Διάχυση Παιδαγωγικών Συνεργασιών “ στο Δημαρχείο Αγ.Δημητρίου.

“Ευχαριστούμε την ομάδα του 1ου Ν/Γ Ελληνικού : Πηνελόπη Στεργίου,Προϊσταμένη, Έρη Παπαμιχαλοπούλου, Νηπιαγωγό του Τμήματος Ένταξης και την Αθανασία Λινάρδου, που μας παρουσίασαν τις δράσεις συνεκπαίδευσης που υλοποίησαν σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κωφών και Βαρηκόων Αργυρούπολης Σπυριδούλα Καρίπη.
Την ομάδα του 12ου Ν/Γ Γλυφάδας : Ευαγγελίνα Μπακαγιά ,Προισταμένη, Βασιλική Μπολτή, Μαρίνα Σταθοπούλου, που μας παρουσίασαν το πρόγραμμα Erasmus «Learning to play and playing to learn». Την Μαίρη Τρύφων Προϊσταμένη του 9ου Ν/Γ Π.Φαλήρου και την Τίνα Δέδε , Προϊσταμένη του 11ου Ν/Γ Π.Φαλήρου και την Κατερίνα Φώτου που μας παρουσίασαν δράσεις με θέμα: «Tέχνη & Παιδικό Βιβλίο: Μεγάλοι ζωγράφοι για Μικρούς αναγνώστες». Κλείσαμε τη σχολική χρονιά με ευχές για Καλό Καλοκαίρι και καλή συνέχεια για την επόμενη σχολική χρονιά με περισσότερες δημιουργικές συνεργασίες και ανταλλαγές !!” (Μαρία Σαλαγιάννη)

Παρουσιάσεις από την Ημερίδα

Φωτογραφικό Υλικό από την Ημερίδα

Κατηγορίες: Επιμορφωτικές δράσεις, Καλές Πρακτικές, Προσχολική Αγωγή. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.