2ο Σεμινάριο Διαχείρισης Προβλημάτων Σχολικής Τάξης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με παρουσία περίπου 100 εκπαιδευτικών των δύο πρώτων βαθμίδων της εκπαίδευσης, το 2ο σεμινάριο της Διαχείρισης Προβλημάτων Σχολικής Τάξης.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 5-3-2019, από τις 5 ως τις 9μμ. Κεντρικός ομιλητής ο Πανεπιστημιακός κ. Γεώργιος Τσίτσας, ο οποίος με γλαφυρότητα, ζωντάνια, εξαιρετική επικοινωνία και χιούμορ, έδωσε εξαιρετικά χρήσιμες και χρηστικές ιδέες στους εκπαιδευτικούς που τον παρακολουθούσαν με ζωηρό ενδιαφέρον (τον ευχαριστούμε πολύ, καθώς και την κ. Μπελτέ που μας τον σύστησε).

Μετά το διάλειμμα ακολούθησαν 4 βιωματικά εργαστήρια με συντονιστές τους ΣΕΕ του 4ου ΠΕΚΕΣ κκ. Νίκο Καμήλο, Ιωάννα Καμπούρμαλη, Έφη Χριστοπούλου, Μαρία Σαλαγιάννη, Μίνα Κοντογεωργίου, Ράνια Μπελτέ, Αδριανό Μουταβελή και Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Οι εκπαιδευτικοί μας έδωσαν εξαιρετικά θετική και θερμή ανατροφοδότηση-κουράγιο για να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε θερμά τη Δ/ντρια του σχολείου κ. Βάσω Σταθοπούλου  για τη φιλοξενία της.

Το 3ο και τελευταίο σεμινάριο της σειράς θα γίνει στις 19 Μαρτίου 2019 και αφορά την επαγγελματική εξουθένωση των εκπαιδευτικών

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.