Αγιασμός.!!!

0

Συγγραφέας: 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΠΑΤΩΝ | Κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | , στις 09-09-2021

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021- 2022

4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

 

Τη Δευτέρα 13/09/2021 και ώρα 09:30’ π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο νηπιαγωγείο μας

ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του Σχολικού έτους.

Τα παιδιά θα προσέρχονται μόνο με ένα συνοδό.

Ενήλικες και παιδιά θα φορούν υποχρεωτικά μη ιατρική μάσκα βάσει του ΦΕΚ Τεύχος Β’3780/08.09.2020, άρθρο 2.

Τα παιδιά θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους SELF TEST την Κυριακή 12/09/2021 και θα προσέλθουν στον Αγιασμό με το σχετικό αποδεικτικό αυτοδιαγνωστικού ελέγχου και οι γονείς με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή άλλο αρνητικό αποδεικτικό COVID-19 .

 

Αγαπητοί γονείς,                                                                                                                                                 Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων έχει ήδη ξεκινήσει αφού το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, από την Τετάρτη, 8/9/2021 οι μαθητές ξεκίνησαν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τα self test τα οποία πρέπει να κάνουν προκειμένου να πάνε στο σχολείο.

Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο, τη Δευτέρα 13/9, δηλαδή είτε την Κυριακή, είτε την Δευτέρα πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες, βεβαίωση self-test οφείλουν να φέρουν στο σχολείο κάθε φορά που το πραγματοποιούν.

Η δήλωση του self test γίνεται εδώ

ή με εκτύπωση της κάρτας μαθητή

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση