ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι από 15  έως  30 Μαΐου  ξεκινούν οι εγγραφές για το νηπιαγωγείο.

Εγγραφή σε Νηπιαγωγείο

Οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορείτε να κάνετε αίτηση εγγραφής των παιδιών σας σε δημόσιο νηπιαγωγείο,  στην ιστοσελίδα: www.gov.gr αρκεί: α) να είναι η 1η φορά που φοιτούν σε νηπιαγωγείο. β) να μην είναι ήδη εγγεγραμμένα σε άλλη σχολική μονάδα. Θα χρειαστείτε: α)τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet. β) τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. γ) ένα αποδεικτικό διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας. Το ατομικό δελτίο υγείας του μαθητή συμπληρωμένο από τον/την παιδίατρο  και το βιβλιάριο υγείας του το επιδεικνύουν στον /στην νηπιαγωγό.

Οι αιτήσεις εγγραφής για τη χρονιά 2020-2021 γίνονται από 15 μέχρι 30 Μαΐου.Για εγγραφή σε νηπιαγωγείο ειδικής αγωγής ή σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, επικοινωνήστε απευθείας με τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Αν έχετε απορίες ή προβλήματα με την υπηρεσία ή το θεσμικό πλαίσιο των εγγραφών, απευθυνθείτε στο πλησιέστερο νηπιαγωγείο της μόνιμης κατοικίας σας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες αφού επιλέξετε τον σύνδεσμο κάνετε δεξί κλικ και πάτε στην επιλογή μετάβαση σε https://

https://drive.google.com/file/d/1LhkhwDLFDFxXTeiYgZmLHB5PUQ-ThaOc/view?usp=sharing