4nippaian's blog

4ο Νηπιαγωγείο Παιανίας

«Καλές πρακτικές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση κατά την περίοδο αναστολής και επαναλειτουργίας των σχολείων»

Ιούν 202010

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής διοργανώνει διαδικτυακή επιμόρφωση, με θέμα: «Καλές πρακτικές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση κατά την περίοδο αναστολής και επαναλειτουργίας των σχολείων», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω YouTube την:

                                                        Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 και ώρες 17:30 – 20:00.

Για να παρακολουθήσετε την επιμορφωτική εκδήλωση ζωντανά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση :
   https://youtu.be/7FoAXJ4V4V0

 

  • Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:
  • Γεώργιος Κόσυβας Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής.  Καλωσόρισμα – Συντονισμός.
  • Αδριανός Γ. Μουταβελής Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής. Από τον 20ο στον 21ο αιώνα μέσα σε μια ημέρα:   Ο ρόλος του Τμήματος Ένταξης & της Παράλληλης Στήριξης.
  • Ιωάννης Μπουσδούνης Προϊστάμενος 2ου ΚΕΣΥ Γ΄ Αθήνας.  Εξ αποστάσεως Διεπιστημονική Συνεργασία και υποστήριξη μαθητών/μαθητριών και των οικογενειών τους.
  • Σπυρίδων Κονταράκης Δ/ντης Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου. Καλές πρακτικές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου
  • Δήμου Σοφία, Παπαχρήστου Βασιλική Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας ( ΠΕ02). 1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Αττικής. Αυτορρύθμιση- Αυτό- αποτελεσματικότητα στη γενική και ειδική εκπαίδευση . Η συμβολή της υπολογιστικής τεχνολογίας και της Παράλληλης Στήριξης. Μια πρόκληση για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.
  • Ιωάννης Ζυμβρακάκης Δ/ντής του 1ου Ολοήμερου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας.
    Αδαμαντία Ψαλλιδάκου Δ/ντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά για παιδιά με αυτισμό.
    Το παράδειγμα δικτύου δυο σχολικών μονάδων: 1ο Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας- Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για παιδιά με αυτισμό.
  • Ιωάννης Παραράς Δ/ντής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αιγάλεω. Η λειτουργία των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Αιγάλεω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
European Radio Logo

ΑΡΧΕΙΟ



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων