4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Αρχεία για Απρίλιος, 2023

Καλό Πάσχα σε όλα τα παιδάκια και τις οικογένειες σας!

Απρ 20237
20230407 075016

Σας ευχόμαστε καλό και ευλογημένο Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειες σας. Το φως της Ανάστασης να ζεσταίνει και να φωτίσει τις καρδιές και τις ζωές σας .           

από κάτω από: Ημέρες Γιορτής, Χρωματοπαιχνιδίσματα | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλό Πάσχα σε όλα τα παιδάκια και τις οικογένειες σας!

Μια όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων για τη βιβλιοθήκη μας!

Απρ 20237

Μια ακόμη όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων για τη βιβλιοθήκη του νηπιαγωγείου μας!! Οι γονείς ήρθαν σε επαφή με τις εκδόσεις Ψυχογιός που μας προσέφεραν υπέροχα βιβλία για τα παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ!!  

από κάτω από: Δράσεις στο σχολείο μας, Σχέδια δράσης 2022-23, Χωρίς κατηγορία | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων για τη βιβλιοθήκη μας!

Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας στην τάξη μας

Απρ 20234

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που πέρασε, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τη συγγραφέα Κατερίνα Δίελα και την ομάδα της, που μας έφεραν να γνωρίσουμε τη “Λούλα, την ανεξάρτητη τρίχα”. Ένα υπέροχο βιβλίο για την σπουδαιότητα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, για το αίσθημα της προσπάθειας να κατακτήσουμε τα […]

από κάτω από: Δράσεις στο σχολείο μας, Σχέδια δράσης 2022-23 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας στην τάξη μας

Χρήσιμα έγγραφα



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων