4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

Αρχεία για Οκτώβριος, 2022

Μια αγκαλιά γεμάτη ειρήνη!

Οκτ 202227

  Με αφορμή την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, γνωρίσαμε λίγο καλύτερα την ιστορία της χώρας μας, τραγουδήσαμε, κάναμε τη δική μας παρέλαση, ήρθαμε πιο κοντά στην έννοια της “ειρήνης” κι αποφασίσαμε να την κρατήσουμε για πάντα στην τάξη και τις καρδιές μας! Χρόνια πολλά!

από κάτω από: Ημέρες Γιορτής | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μια αγκαλιά γεμάτη ειρήνη!

To κορίτσι με το περιστέρι

Οκτ 202227

Με αφορμή την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου,συζητήσαμε για την αξία της ειρήνης και  είδαμε τον πίνακα του Π. Πικάσσο “Το κορίτσι με το περιστέρι¨ .

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο To κορίτσι με το περιστέρι

Εργαστήρια Δεξιοτήτων : “Το καλάθι του πικ νικ” Λαχανοφρουτοπροσωπάκια!! (Φροντίζω το περιβάλλον) .

Οκτ 202223

Φρούτα και λαχανικά είχαν την τιμητική τους σήμερα στην τάξη μας!! Είδαμε πίνακες του Ιταλού Τζ. Αρτσιμπόλντο (1527-1593) , σκεφτήκαμε τις πιο αστείες ιδέες, φτιάξαμε και φάγαμε πεντανόστιμα πορτραίτα στο δεκατιανό μας και δεσμευτήκαμε να τρώμε ακόμα πιο πολλά φρούτα και λαχανικά!    

από κάτω από: Εργαστήρια δεξιοτήτων | με ετικέτα ,  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαστήρια Δεξιοτήτων : “Το καλάθι του πικ νικ” Λαχανοφρουτοπροσωπάκια!! (Φροντίζω το περιβάλλον) .

” Κάστρο και ήλιος” Εμπνευσμένοι από το PAUL KLEE φτιάξαμε το δικό μας κάστρο

Οκτ 202223
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ” Κάστρο και ήλιος” Εμπνευσμένοι από το PAUL KLEE φτιάξαμε το δικό μας κάστρο

Αξιολόγηση. Συλλογικός προγραμματισμός σχ. έτους 2022-2023

Οκτ 202220

Αξιολόγηση. συλλογικός προγραμματισμός σχολικής μονάδας

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αξιολόγηση. Συλλογικός προγραμματισμός σχ. έτους 2022-2023

Εισαγωγή στα γεωμετρικά σχήματα. Κύκλος και τετράγωνο γίνονται χαρούμενα και αστεία προσωπάκια

Οκτ 202216
από κάτω από: Χρωματοπαιχνιδίσματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εισαγωγή στα γεωμετρικά σχήματα. Κύκλος και τετράγωνο γίνονται χαρούμενα και αστεία προσωπάκια

Το όνομά μου γίνεται λουλουδάκια, γίνεται τρένο που ταξιδεύει.

Οκτ 202216
από κάτω από: Χρωματοπαιχνιδίσματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το όνομά μου γίνεται λουλουδάκια, γίνεται τρένο που ταξιδεύει.

Ουπς!! του Oliver Jeffers (εκδ. Ίκαρος)

Οκτ 202215

“Όλα ξεκίνησαν όταν ο χαρταετός του Φλόιντ-ΟΥΠΣ! σκάλωσε στα κλαδιά ενός δέντρου…” Ένα απίθανο ξεκαρδιστικό βιβλίο που κάθε χρόνο τα παιδιά το αγαπούν και το διαβάζουμε πάντα πάνω από μια φορές….  

από κάτω από: Μικροί αναγνώστες, Χρωματοπαιχνιδίσματα | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ουπς!! του Oliver Jeffers (εκδ. Ίκαρος)

Εργαστήρια Δεξιοτήτων: “Το καλάθι του πικ νικ” (Φροντίζω το περιβάλλον) “Αγαπώ τα φρούτα”

Οκτ 202215

Δραστηριότητες πλαισίωσης του εργαστηρίου δεξιοτήτων Πρώτα και απαραίτητα για γερό σώμα και καλή υγεία μπήκαν στο καλάθι μας τα φρούτα! Πριν αρχίσουμε τα παιχνίδια γεύσης και τις συνταγές είδαμε πίνακες ζωγραφικής εμπνευστήκαμε μιλήσαμε για χρώματα ,φτιάξαμε μικρές ιστορίες και δημιουργήσαμε τα δικά μας φρουτοκαλαθάκια…

από κάτω από: Εργαστήρια δεξιοτήτων, Χρωματοπαιχνιδίσματα | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαστήρια Δεξιοτήτων: “Το καλάθι του πικ νικ” (Φροντίζω το περιβάλλον) “Αγαπώ τα φρούτα”

Εργαστήρια Δεξιοτήτων: “Το καλάθι του πικ νικ” (Φροντίζω το περιβάλλον) Τα καπέλα της λιχουδιάς!

Οκτ 202215

Στις δραστηριότητες πλαισίωσης του εργαστηρίου δεξιοτήτων “Το καλάθι του πικ νικ”-WWF-, όπου το πρώτο μέρος του αφορά την υγιεινή διατροφή, ξεκινήσαμε διερευνώντας τις διατροφικές συνήθειες και τα αγαπημένα φαγητά  των παιδιών. Στο τέλος της ημέρας ζωγραφίσαμε τα “Καπέλα της λιχουδιάς” !!    

από κάτω από: Εργαστήρια δεξιοτήτων, Χρωματοπαιχνιδίσματα | με ετικέτα  |  Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εργαστήρια Δεξιοτήτων: “Το καλάθι του πικ νικ” (Φροντίζω το περιβάλλον) Τα καπέλα της λιχουδιάς!
« Παλιότερα άρθρα

Χρήσιμα έγγραφα



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων