Ταξιδεύοντας στον κόσμο των βιβλίων…

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της ενασχόλησης των παιδιών με το βιβλίο εντάξαμε στον προγραμματισμό για τη χρονιά που μας πέρασε πρόγραμμα για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας στους μικρούς μας μαθητές.
Με αφορμή το ΒΙΒΛΙΟ φτιάξαμε και παίξαμε παιχνίδια…

βραβρώνα

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗ
… λύσαμε σταυρόλεξα, δημιουργήσαμε την πρώτη μας παραμυθοσαλάτα, επεξεργαστήκαμε συναισθήματα των ηρώων των παραμυθιών, ψηφίσαμε τον αγαπημένο μας συγγραφέα και το αγαπημένο μας παραμύθι …
Εν όψη της επισκεψής του αγαπημένου μας συγγραφέα στα Χανιά δημιουργήσαμε την πρώτη διαδικτυακή μας αφίσα και τον περιμέναμε. Τέλος τον υποδεχτήκαμε σε εκδήλωση που έγινε στην περιοχή μας μαζί με τα υπόλοιπα νηπιαγωγεία του Ακρωτηρίου που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, τον γνωρίσαμε από κοντά, παίξαμε μαζί του και διασκεδάσαμε αφάνταστα.

Ηλιόπουλος και τελευταίες φωτο 017

Σχετικά με 4ο Νηπιαγωγείο Κουνουπιδιανών

Δύο λογάκια ξεκινώντας …
Φίλοι μας , σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του 4ου 2/θέσιου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών Χανίων και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.
Με πολλή αγάπη δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο με σκοπό εκτός των άλλων να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε τις δημιουργικές στιγμές μας.
Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στο Πιθάρι Ακρωτηρίου.
Στεγάζεται σε ιδιωτικό κτίριο με έναν αιωνόβιο Πρίνο που σκιάζει την φιλόξενη αυλή του.
Στο νηπιαγωγείο μας λειτουργούν 2 τμήματα υποχρεωτικού ωραρίου και ένα τμήμα ολοήμερου προγράμματος.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλ. και FAX 2821049570 αλλά και στο e-mail του σχολείου μας : mail@4nip-kounoup.chan.sch.gr


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *