ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς 2020-21», τοποθετήθηκε στο σχολείο μας, σχολική ψυχολόγος του κλάδου ΠΕ23, και θα βρίσκεται κοντά μας κάθε Πέμπτη.

Ορισμένες από τις σημαντικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στο σχολείο είναι:

  • Η αξιολόγηση παιδιών που ενδεχομένως χρήζουν υποστήριξης μέσα από την παρατήρηση, τη συνέντευξη με την οικογένεια και την ενημέρωση από το εκπαιδευτικό προσωπικό, αποσκοπώντας στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης ψυχολογικής εκτίμησης για την προσωπικότητα του μαθητή και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
  • Η υποστήριξη, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, συμβουλευτικής ή θεραπευτικής καθοδήγησης.
  • Η υλοποίηση προγραμμάτων σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο για την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών και την εύρυθμη λειτουργία του σχολικού περιβάλλοντος.

Όποιος επιθυμεί να συζητήσει οποιαδήποτε ανησυχία, απορία, πρόβλημα τον απασχολεί σε σχέση με το παιδί του, μπορεί να επικοινωνήσει με το Νηπιαγωγείο (210 4322948) ή να απευθυνθεί στις νηπιαγωγούς για να οριστεί ραντεβού. Οι συναντήσεις θα γίνονται στον χώρο του σχολείου και οι πληροφορίες είναι απόρρητες.