Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022

1

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 27/9/2022 οι Σχολικές Μονάδες της Κέρκυρας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κέρκυρας θα παραμείνουν κλειστές, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς,

Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 09:00 στην αυλή του σχολείου μας.  Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει ενημέρωση για τη λειτουργία του νηπιαγωγείου από τις νηπιαγωγούς του κάθε τμήματος.

Καλή  Σχολική Χρονιά!

 

 

 

Το ΦΕΚ για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά

https://blogs.sch.gr/4nipker/files/2021/05/2184_ΦΕΚ.pdf

 

Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού σελφ- τεστ

https://blogs.sch.gr/4nipker/files/2021/05/ΕΞΕ-50209-2021-Ενημέρωση-για-την-εφαρμογή-του-υποχρεωτικοό-σελφ-τεστ.pdf

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων παρατείνονται οι εγγραφές  για το Νηπιαγωγείο μέχρι και την Τετάρτη  31/3/2021.

 

Πρόσκληση στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

 

Πρόσκληση στην καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας


Ανακοίνωση

Εγγραφές στο νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2018-2019

Στο νηπιαγωγείο εγγράφονται τα παιδιά, τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία πέντε (5), έχουν γεννηθεί δηλ. το 2013 και τα παιδιά τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία τεσσάρων (4) ετών, έχουν γεννηθεί  δηλ. το 2014.

Από τις 2 έως τις 18 Μαΐου και ώρες 12.10 έως 13.30 οι γονείς/κηδεμόνες υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις εγγραφής στο νηπιαγωγείο που ανήκουν σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας, προσκομίζοντας:

  • έγγραφο από το οποίο αποδεικνύεται η διεύθυνση κατοικίας
  • το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή
  • το βιβλιάριο υγείας

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/ κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία.

Αν οι αιτήσεις εγγραφής είναι περισσότερες από αυτές που μπορεί να δεχτεί το νηπιαγωγείο μας, η υπεύθυνη επιτροπή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης θα αποφασίσουν για τα παιδιά που θα κληρωθούν και θα φοιτήσουν στο 4ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας, τα παιδιά που δεν κληρωθούν θα κατανεμηθούν σε όμορα νηπιαγωγεία. Η ανωτέρω διαδικασία ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι την 10η Ιουνίου οπότε και θα ενημερωθείτε για το νηπιαγωγείο στο οποίο θα εγγραφείτε από την προϊσταμένη του νηπιαγωγείου.

Εγγραφές στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα (8.15 έως 16.00) και στο τμήμα πρόωρης υποδοχής (7.45 έως 8.30)

Στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

1) μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους.

2) μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως:

I) πολύτεκνοι / τρίτεκνοι / μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις /ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης / φυλακισμένοι.

II) πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

 

 

 

 

Καλή Σχολική Χρονιά

SAM_6489

 

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/9/2017 στις 9.00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.

Μετά το τέλος του Αγιασμού,οι νηπιαγωγοί θα ενημερώσουν τους γονείς των νηπίων,  στο χώρο του Νηπιαγωγείου για τον τρόπο λειτουργίας του.

 

Εγγραφές για το Σχολικό Έτος 2017-2018

2 έως 19 ΜΑΙΟΥ

 Eγγράφονται στο Νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2017-18, μαθητές γεννημένοι το 2013 και 2012.

λειτουργούν τα τμήματα:

υποχρεωτικό πρωινό από 8.30 μέχρι 13.00

προαιρετικό ολοήμερο από 13.00 μέχρι 16.00

και  μόνο για το ολοήμερο πρόγραμμα τμήμα πρωινής ζώνης

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση εγγραφής
  2. Ατομικό Δελτίο Υγείας
  3. Βιβλιάριο υγείας ( με τα απαραίτητα εμβόλια )
  4. Παραστατικό από το οποίο να αποδεικνύεται η διεύθυνση διαμονής ( συμβόλαιο μίσθωσης κατοικίας, λογαριασμός της Δ.Ε.Η )Επιπλέον εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών  για εγγραφή στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα απαιτείται:  Και οι δύο γονείς να προσκομίσουν,  σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους.

 

 

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Νηπιαγωγείου ευχαριστεί πολύ το Σύλλογο Γονέων  και Κηδεμόνων του 4ου  Δημοτικού  και  Νηπιαγωγείουγια Κέρκυρας  για τη δωρεά smart tv στο νηπιαγωγείο μας

 

31/3/2017  επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων κουμ κουατ «Μαυρομάτης»

Συμμετοχή του νηπιαγωγείου μας στην εθελοντική δράση του let’s do it greece με τις παρακάτω δράσεις:

  • 29/3/2017, δράση στο χώρο του αύλειου  χώρου με σκοπό την καθαριότητα, την φύτευση παρτεριών κλπ σε συνεργασία με τους γονείς και την πέμπτη  τάξη του 4ου δημοτικού.
  • 28/3/2017  δράση στο  χώρο του Μον Ρεπό σε  συνεργασία με το 14ο νηπιαγωγείο Κέρκυρας  για την προστασία του

24/3/2017 γιορτή  25ης Μαρτίου 1821 στο μουσείο Σολωμού στις 11.00 π.μ. Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους

13/3/2017 επίσκεψη στο μον ρεπό για να μελετήσουμε την ιστορική διάσταση του με τη βοήθεια της αρχαιολόγου κα Μαρίας Νάκου

Από 6/3/2017  εως 10/3/2017  εβδομάδα ενημέρωσης γονέων για το Β΄τρίμηνο

3/3/2017 εκπαιδευτική επίσκεψη στο κτήμα του ΜΟΝ ΠΕΠΟ για εργασία στο πεδίο

8/2/2017  επίσκεψη στο  ΜΟΝ ΡΕΠΟ στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος  με θέμα “Ανακαλύπτοντας τον παράδεισο του Μον Ρεπό”

 

  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή

SAM_4301

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *