thanksyou image

Προσφορά στο νηπιαγωγείο μας από το κατάστημα Benetton Kalymnos

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα Benetton Kalymnos, των Χαρά Κουτούζη και Νίκου Τζωρτζίνη, που ανοίγει προσεχώς στο νησί μας,  για την ευγενική προσφορά στους μικρούς μαθητές του σχολείου μας 100 μπουκαλιών νερού!

ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο!

Η διεύθυνση του σχολείου μας και ο σύλλογος διδασκόντων θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στον κύριο Ρούσσο Γιάννη για την αφιλοκερδή προσφορά του στην επισκευή και βάψιμο επίπλων εντός των τάξεων αλλά και στον προαύλιο χώρο.

Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση και πρόθυμη!

maragkos 2 maragkos1IMG 20230918 122542IMG 20230918 122521

καλή σχολική χρονιά

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε λόγω έργων που εκτελούνταν στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζεται το νηπιαγωγείο μας, οι τάξεις μας σήμερα γέμισαν φωνές και χαρούμενα πρόσωπα!

 

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!

 

kalosorisma1 kalosorisma2 kalosorisma3

αγιασμός

Αγιασμός σχολικού έτους 2023-2024

Ο αγιασμός του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στον προαύλιο χώρο του συστεγαζόμενου Δημοτικού Σχολείου (5ο Δημοτικό Πόλεως) στις 9:00.

Σας περιμένουμε όλους και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με όμορφες συνεργασίες!

prosarmogi

Η προσαρμογή των παιδιών στο νηπιαγωγείο

Ένα μικρό άρθρο από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, που αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν το παιδί τους να προσαρμοστεί ομαλά στο νηπιαγωγείο.

Για να το διαβάσετε πατήστε εδώ

 

 

οδηγός γονέα

Οδηγός γονέα

Οδηγός για γονείς παιδιών νηπιακής ηλικίας.

Πρόκειται για ένα μικρό ηλεκτρονικό βιβλίο, το οποίο μπορεί να λύσει πολλές απορίες σε γονείς σχετικά με τη δουλειά που γίνεται στον χώρο του νηπιαγωγείου.

Περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τον θεσμό της προσχολικής εκπαίδευσης, ζητήματα ασφάλειας και υγείας, συνεργασίας σχολείου – οικογένειας, παιγνιώδης μάθηση, κλπ.

Ευανάγνωστο που αξίζει να διαβαστεί σταδιακά.

Ο οδηγός βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Οδηγός Γονέα