νεα ενημέρωση_για 14 Σεπτεμβρίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω  της αμελούς και καθυστερημένης ενημέρωσης από το Υπουργείο Παιδείας, η υποδοχή των μαθητών/ριών θα ξεκινήσει με νεότερη οδηγία στις 8.15 και θα ολοκληρωθεί στις 8.30.

Σε κάθε περίπτωση, καθώς δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα τέτοια στιγμή να ειδοποιηθούν οι οικογένειες, εξακολουθεί να ισχύει η σταδιακή προσέλευση, όπως αρχικά είχε σχεδιασθεί, από 10.40 έως 11.00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου  για όσους δεν δουν την έκτακτη αυτή ενημέρωση, ώστε να πραγματοποιηθεί η τελετή του Αγιασμού, σύμφωνα με ο,τι σας έχει ήδη σταλεί.

Με το πέρας του Αγιασμού θα ακολουθήσει σύντομα ενημέρωση για τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που αφορούν το Νηπιαγωγείο, διαμοιρασμός μασκών που παραλάβαμε σήμερα  Κυριακή από το Δήμο Παλλήνης, ανάγνωση ένταξης μαθητών/ριών ανά τμήμα.

Λυπούμαστε που η τροποποίηση αυτή προκάλεσε μεγάλη  αναστάτωση στον οικογενειακό και σχολικό μας προγραμματισμό, ελπίζουμε δε η σχολική μας χρονιά να ξεκινήσει ομαλά και ήρεμα για όλους τους μαθητές/ριες μας που είναι η πρώτη προτεραιότητα Εκπαιδευτικών & Γονέων.

Με υγεία και αλληλεγγύη, καλή σχολική χρονιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *