Βιβλία και ζωγραφική online

Ζωγραφίζουμε online διάσημα έργα από τους ζωγράφους του eTwinning έργου μας «Η παρέα των ζωγράφων. Η παλέτα των χρωμάτων.» και όχι μόνο….

Στις παρακάτω ιστοσελίδες βρίσκουμε πολύ μεγάλη συλλογή ζωγραφοσελίδων που μπορούμε να χρωματίσουμε online ή να  τις εκτυπώσουμε.

Πατώντας στην εικόνα:

http://www.supercoloring.com/coloring-pages/arts-culture/famous-paintings

Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε να διαβάζουμε βιβλία με την μαμά και το μπαμπά, αυτή την φορά μέσα από τον υπολογιστή! Μετά αν θέλουμε ζωγραφίζουμε  ότι μας άρεσε από το βιβλίο και γράφουμε τον τίτλο όπως μπορούμε!

Διαβάζουμε ή μάλλον ακούμε βιβλία  από την βιβλιοθήκη της ξακουστής μάγισσας ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ που μας  περιμένει να ανακαλύψουμε τα μυστικά της περάσματα:

 Μπείτε στην βιβλιοθήκη από αυτήν εδώ τη μυστική πόρτα.

Από τις εκδόσεις Πατάκη που το είδαμε εδώ

Επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα του Μικρού Αναγνώστη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου όπου μπορείς να ακούσεις αποσπάσματα ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ εσύ τις διαβάζεις παράλληλα γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!

Παιδικά παραμύθια και ιστορίες για μικρά παιδιά!! Δεκάδες παραμύθια για μικρά & μεγάλα παιδιά. Ξεφυλλίστε τα και διαβάστε τα online.

Για να τα δείτε πατήστε ΕΔΩ: