ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

Με   μάσκα και δύο  self-test την εβδομάδα , τα οποία θα πραγματοποιούνται την Κυριακή και Τετάρτη θα επιτρέπεται  η είσοδος των  μαθητών, εκπαιδευτικών και του προσωπικού  στα σχολεία , τα οποία θα επαναλειτουργήσουν , διά ζώσης, από τις 10 Μαΐου.

 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ

 

 

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 



Λήψη αρχείου

 

 

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 



Λήψη αρχείου

 

 

  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ  Υ.ΠΑΙ.Θ.  ΜΕ ΘΕΜΑ :ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ



Λήψη αρχείου

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

self-testing.gov.gr

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/delose-autodiagnostikon-test-covid-19

 

Τα πρώτο self test μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα φαρμακεία με το ΑΜΚΑ του παιδιού σας  ή με τον  προσωρινό Α.Μ.Κ.Α. ή με τον Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.) του παιδιού και την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης του γονέα/κηδεμόνα που θα πάρει το τεστ από σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου έως Σάββατο 8 Μαΐου  ΔΕΝ θα το κάνετε όμως πριν την Κυριακή  Μετά δηλώνετε το αποτέλεσμα στην παραπάνω διεύθυνση. Το εκτυπώνετε ή το συμπληρώνετε χειρόγραφα σύμφωνα με τα πρότυπα της εφημερίδας της κυβερνήσεως παραπάνω στη σχολική κάρτα.

Την Δευτέρα το πρωί κατά την προσέλευση  το παιδί πρέπει να έχει μαζί του τη σχολική κάρτα με το αρνητικό τεστ

 

«Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, τότε δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από τη σχολική μονάδα»


«Σε περίπτωση που  οι εκπαιδευτικοί και το λοιπό προσωπικό των σχολείων  δεν υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο ή δεν καταχωρίζουν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου,   η αρμόδια για θέματα προσωπικού υπηρεσία του φορέα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την περικοπή των αποδοχών»

 

 

Το δεύτερο τεστ  για την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10 Μαΐου.