
Το νηπιαγωγείο μας ,συμμετείχε στην εθελοντική δράση ‘’ Τα χεράκια μας βοηθάνε τους φίλους μας, η οποία οργανώθηκε από τα νηπιαγωγεία Αλμυρού, Ευξεινούπολης και Σούρπης με σκοπό να συγκεντρωθεί γραφική ύλη και να αποσταλεί στο νηπιαγωγείο Αμπελακίων Τρικάλων το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα με την σπουδαία αυτή πράξη, στόχος μας ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά την έννοια της συνεργασίας,του εθελοντισμού και της ενσυναίσθησης, να καλλιεργήσουν το αίσθημα της αγάπης , της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο και να γίνουν ενεργοί πολίτες.
Οι μικροί μας μαθητές με μεγάλη χαρά συγκέντρωσαν γραφική ύλη(μαρκαδόρους ,πλαστελίνη, μολύβια κ.τ.λ.).





Συμμετείχαν και σε συνεργατική αφίσα η οποία διακόσμησε το κουτί στο συγκεντρώθηκε το υλικό.Μεταφορική εταιρεία ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν το υλικό στους φίλους μας στο νηπιαγωγείο Αμπελακίων με την ελπίδα ότι συμβάλλαμε κι εμείς να γίνουν πάλι χαρούμενοι.


Αγαπητοί γονείς
Η Προισταμένη του νηπιαγωγείου Αμπελακίων σας ευχαριστεί . Θεωρεί πολύ σημαντική τη βοήθεια σας αλλά και καθοριστική για να λειτουργήσει το νηπιαγωγείο της μετά από τις ζημιές που υπέστησαν οι οικογένειες των μαθητών αλλά και το σχολείο της!
Σας ευχαριστούμε κι εμείς θερμά που βοηθήσατε να υλοποιηθεί η δράση αυτή!