Δωρεά Βιβλίων

“Ένα παιδικό βιβλίο είναι δώρο γνώσεων, αξιών και συναισθημάτων..”

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις  “Σαββάλας” για την πολύτιμη δωρεά εκπαιδευτικού υλικού στο σχολείο μας. Η προσφορά έγκειται σε βιβλία γνωστικού και κοινωνικού περιεχομένου, κατάλληλα για νηπιακή ηλικία, που συμβάλλουν στη γνωστική και κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών μας και αποτελούν σημαντικό διδακτικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς μας. 

Τα βιβλία βοηθούν τα παιδιά να διαμορφώσουν τη δική τους εικόνα για τον εαυτό τους και τον κόσμο, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και να καλλιεργήσουν δεξιότητες όπως δημιουργικότητα, κριτική σκέψη, κοινωνική ευαισθησία. Σε γνωστικό επίπεδο, τα παιδιά μαθαίνουν νέες γλωσσσικές και μαθηματικές έννοιες, εμπλουτίζουν τον προφορικό και τον γραπτό λόγο. 

Οι εκδόσεις “Σαββάλας” σε συνεργασία με το σχολείο μας, φρόντισαν να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση καθώς προωθούν τη φιλαναγνωσία και την αγάπη προς τα βιβλία για όλες τις ηλικίες, ώστε εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς να ακολουθήσουν αυτό το μαθησιακό ταξίδι προς τον συναρπαστικό κόσμο της φαντασίας και της γνώσης.  

S5

S7

S8

S3

1

S4

S2

S6

S9

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων