Αγιασμός 2021

Ο αγιασμός για την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 θα γίνει στο προαύλιο του σχολείου την Δευτέρα 13/9 ώρα 9:30 πμ με την παρουσία ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΟΝΕΑ ανά μαθητή. Ο παρών γονέας θα έχει την ευθύνη για την τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας από τον ίδιο και το παιδί του κατά την τελετή. Μετά το πέρας του αγιασμού και το καλωσόρισμα που θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι γονείς με τα παιδιά αποχωρούν. Σημείωση :Οι πόρτες του προαυλίου θα ανοίξουν για την προσέλευση των μαθητών στις 9:30-  και όχι νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί ο πέραν του απαραίτητου, συνωστισμός.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες του Νηπιαγωγείου . Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη και όχι προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Ο δεύτερος έλεγχος, συστήνεται να διενεργείται την 3η ημέρα μετά τον πρώτο σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53950/4-9-2021 (Β΄4054) ΚΥΑ.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Οι εκπαιδευτικοί του 4ου Νηπιαγωγείου, Ανδρεάκενα Δέσποινα-ΕΒΠ, Βασιλάρα Κατερίνα-ΠΕ60, Γεωργούστου Μαρία-ΠΕ60.50, Γεροσίδερη Σία-ΠΕ60,Καζαντζή Μαρία-ΠΕ60,Σακαρέλος Γιώργος-ΠΕ06 (Αγγλικών) Ραπάνου Παναγιώτα-ΠΕ60