12 προτάσεις για τέλειο σαββατοκύριακο!!

Καλημέρα παιδιά!

Σήμερα είναι Παρασκευή, 1/5/2020. Καλό μήνα!

Αν ο καιρός είναι καλός,μιας και έρχεται το σαββατοκύριακο, ίσως  πάτε κάποια βόλτα.  Ακόμα και αν δεν πάτε όμως, εμείς σας προτείνουμε 12 διαφορετικούς τρόπους για να γελάσετε πολύ και να περάσετε ευχάριστα το σαββατοκύριακο!

  1. Κάνε το περίγραμμα από τις παλάμες ή τις πατούσες σου και διακόσμησε τες όπως θες. Αν έχεις χαρτί του μέτρου μπορείς να κάνεις το ίδιο και με το περίγραμμα από το σώμα σου!
  2. Φτιάξε ένα κολάζ! Θα χρειαστείς παλιές εφημερίδες ή περιοδικά, ψαλίδι και κόλλα . (εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για κολάζ: https://mea-colpa.com/11-kolaz-poy-tha-ftiaxete-me-selides-apo-periodika-kai-efimerides/3/)
  3. Φτιάξε σπιτική πλαστελίνη! δες πως εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=OmAPZumpjAQ
  4. Βάλε δυνατά μουσική και χόρεψε.
  5. Δες παλιές φωτογραφίες.
  6. Γράψε ένα γράμμα για τον μελλοντικό εαυτό σου.
  7. Δες μια παιδική ταινία.Ζωγράφισε κάτι από την ταινία που σου άρεσε πολύ. Αν μπορούσες να βάλεις άλλο τέλος, τι τέλος θα έβαζες;
  8. Ξεχώρισε και χάρισε παιχνίδια που δεν χρειάζεσαι πια.
  9. Παίξε ένα παιχνίδι μόνο με μακαρόνια (θα χρειαστείς σπαγγέτι και πέννες. Βάζεις ένα άβραστο σπαγγέτι στο στόμα και προσπαθείς να περάσεις σε αυτό, χωρίς χέρια, 4 πέννες)
  10. Παίξε ένα παιχνίδι μόνο με βαμβάκι ( θα χρειαστείς ένα μπολ, μπάλες από βαμβάκι και μια κρέμα σώματος. Βάζουμε λίγη κρέμα στη μύτη μας και το βαμβάκι σε ένα μπολ. Μόνο με τη μύτη, και χωρίς χέρια, προσπαθούμε να βγάλουμε όσο περισσότερο βαμβάκι μπορούμε από το μπολ. Αν βάλεις και χρονόμετρο θα είναι ακόμα πιο αστείο! )
  11. Φτιάξε ένα βάζο για ιστορίες ( δες ως εδώ : https://www.aspaonline.gr/vazo-istories/ )
  12. Προσπάθησε να κάνεις τον άλλο να γελάσει (κάθεσαι απέναντι από κάποιον. σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνει ο ένας τον άλλο να γελάσει. Κάνε αστείες γκριμάτσες όμως πρόσεχε μην γελάσεις εσύ! Χάνει αυτός που θα γελάσει πρώτος!

περιμένουμε φωτογραφίες από τα παιχνίδια σου εδώ:

Μετάβαση στο padlet.com

Καλή διασκέδαση!

με φιλιά και αγάπη πολλή ,

οι κυρίες.