Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Πύργου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του σχολείου

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος των διδασκόντων καθηγητών του 4ου ΓΕΛ Πύργου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Λυκείου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Σας ευχόμαστε να συνεχίζετε με την ίδια μεθοδικότητα και επιμονή τον δρόμο των επιτυχιών και στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης!

Είναι δεδομένο ότι η παιδεία αποτελεί μία δια βίου διαδικασία και ταυτόχρονα ένα από τα πολυτιμότερα εφόδια στη σύγχρονη κοινωνία. Φυσικά δεν εξαντλείται μόνο στον χώρο των ανώτατων ιδρυμάτων. Η σύγχρονη εκπαιδευτική πραγματικότητα παρέχει σε όλους, ακόμα και σε εσάς που προσπαθήσατε αλλά δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα, εναλλακτικούς δρόμους πραγματοποίησης των στόχων σας, με θετικές προοπτικές στον χώρο εργασίας.

Συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους μαθητές μας, που σε όλη τη λυκειακή σας διαδρομή, μοιραστήκαμε μαζί τις ανησυχίες και τις αγωνίες σας για τη γνώση και τη ζωή! Καλή δύναμη στον νέο αγώνα σας στο στίβο της γνωστικής ειδίκευσης και της ατομικής εξέλιξης για μία πνευματική και κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη του τόπου μας!

Καλή δύναμη, καλή σταδιοδρομία!

Ο Διευθυντής  Παύλος Αυγερινόπουλος

και ο Σύλλογος διδασκόντων του 4ου ΓΕ.Λ. Πύργου