Οδηγίες για τη δια ζώσης επαναλειτουργία του σχολείου από Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές, από αύριο Δευτέρα το σχολείο επανέρχεται στη δια ζώσης λειτουργία.

Με βάση τις οδηγίες (τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο τέλος της ανακοίνωσης), η προσέλευση στο σχολείο από αύριο Δευτέρα 12-4-2021 θα γίνεται ως εξής:

  1. Θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους μαθητές  που θα έχουν μαζί τους αρνητική δήλωση (το ίδιο ισχύει και για εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό του σχολείου)
  2. Οι μαθητές που έχουν θετικό αποτέλεσμα ΔΕΝ πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο, εκδίδουν από την πλατφόρμα τη σχολική κάρτα θετικού αποτελέσματος, την οποία εκτυπώνουν και στη συνέχεια μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών σε μια από τις δημόσιες δομές, όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr , για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο.

Οι μαθητές που θα έχουν αρνητικό τεστ πρέπει να μπουν σήμερα Κυριακή στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και με τους κωδικούς taxisnet του κηδεμόνα να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και το αρνητικό αποτέλεσμα και να εκτυπώσουν ή να αντιγράψουν σε απλό χαρτί την σχολική κάρτα που θα εμφανιστεί. Αν ο μαθητής είναι ανήλικος, η χειρόγραφη σχολική κάρτα πρέπει να υπογραφεί από τον κηδεμόνα. Οι μαθητές πρέπει να φέρουν την σχολική τους κάρτα στο σχολείο αύριο, διότι την 1η ώρα θα γίνει έλεγχος.

Για να δείτε τη σχολική κάρτα Covid καθώς και τη δήλωση αποτελέσματος self-test για Covid-19 πατήστε ΕΔΩ.

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να δείτε στη σχετική ΕΓΚΥΚΛΙΟ ενημέρωσης για τον διαγνωστικό έλεγχο νόσησης.

Μπορείτε επίσης να δείτε την με αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 22439/10-04-2021 ΚΥΑ για τα έκτακτα μέτρα ΕΔΩ  και την με αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 22437/10-04-2021 ΚΥΑ για τα self tests ΕΔΩ

 

Καλή δύναμη!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων