ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

    Με την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων θέλω ολόψυχα να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και ευόδωση του στόχου τους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι η πρώτη σημαντική μάχη που δίνουν στη ζωή τους  και εύχομαι να είναι νικηφόρα!

    Οι Πανελλαδικές εξετάσεις  συνήθως θεωρούνται ως μια κομβική στιγμή για το μέλλον. Είναι η κορύφωση της πολυετούς  προσπάθειας των υποψηφίων. Όμως είναι ένα ακόμη βήμα. Είναι η αρχή μιας νέας πορείας ,η αφετηρία για τους επόμενους στόχους. Μην ξεχνούν πως πάντα υπάρχει μέλλον, και οποιοδήποτε βήμα προς το μέλλον, είναι δικό τους!

    Tη φετινή χρονιά βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η αναστολή λειτουργίας των σχολείων οδήγησε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για να διατηρηθεί η επαφή των μαθητών με το σχολείο και τα γνωστικά αντικείμενα.Η  συμμετοχή και η συνεισφορά των Διευθυντών, των εκπαιδευτικών, αλλά, κυρίως, των ίδιων των μαθητών και των οικογενειών τους ήταν καθοριστική. Στο ίδιο πλαίσιο, με ιδιαίτερες συνθήκες θα διεξαχθούν φέτος οι Πανελλαδικές εξετάσεις.Όμως αν οδηγός των υποψηφίων  είναι η ψυχραιμία, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Επίσης, εύχομαι  υγεία και αντοχή στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είναι συνοδοιπόροι  επιτελώντας σπουδαίο έργο συμμεριζόμενοι τα άγχη και τις αγωνίες  και στηρίζοντας τους στόχους και τα όνειρά των υποψηφίων.

     Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου βρίσκεται σε ετοιμότητα για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ

Αν. Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων