ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου Κρήτης ανακοινώνει ότι έχουν οριστεί στην πόλη μας, το Ηράκλειο, δύο (2) Εξεταστικά Κέντρα για να εξετασθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο Ειδικό μάθημα των Αγγλικών οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Γενικά Λύκεια και ΕΠΑ.Λ του Νομού μας, οι οποίοι έχουν υποβάλει σχετική αίτηση-δήλωση.

Συγκεκριμένα όλοι οι υποψήφιοι για εξέταση στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών του Νομού μας (εκτός των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) θα διαγωνισθούν στα ακόλουθα διδακτήρια, σύμφωνα με τα αρχικά γράμματα του επωνύμου τους:

  1. Στο διδακτήριο του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (ταχ. δ/νση: Λεωφ. Δημοκρατίας 12, 713 06 Ηράκλειο, τηλέφ. 2810-282911):

      τα γράμματα Α μέχρι και ΜΕ.

  1. Στο διδακτήριο του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (ταχ. δ/νση: Φιλιππουπόλεως 45-Θέρισσος, 713 05 Ηράκλειο, τηλέφ. 2810-252495):

      τα γράμματα ΜΗ μέχρι και Ω.

Διευκρινίσεις:

  1. Η διάρκεια εξέτασης του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.
  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 09:30 π.μ.
  3. Κατά την προσέλευσή τους στο εξεταστικό κέντρο οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και το δελτίο εξεταζομένου που τους έχει δοθεί από το σχολείο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων