Τετάρτη στο 4ο !

Το 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου στο πλαίσιο της σύνδεσης του σχολείου με την τοπική κοινωνία εγκαινιάζει τη δράση «Τετάρτη στο 4ο». Πρόκειται για μια σειρά ομιλιών με διακεκριμένους προσκεκλημένους, καταξιωμένους στους χώρους δράσης τους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα και προβληματισμούς κοινωνικού, παιδαγωγικού, πολιτιστικού κ.α. ενδιαφέροντος.  Στόχος μας είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σε σύγχρονα θέματα και προβλήματα, η διαμόρφωση υπεύθυνης στάσης απέναντι σ’ αυτά και γενικότερα η διαμόρφωση ευαίσθητων και υπεύθυνων αυριανών πολιτών.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο χώρο του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (Φιλιππουπόλεως 45, Άγιος Ελευθέριος, Θέρισσος). Ο προσκεκλημένος μας κύριος Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α) θα μας μιλήσει για την «Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων».

Η εκδήλωση δεν απευθύνεται μόνο στουςμαθητές του 4ου ΓΕΛ και τους  γονείς τους, αλλά είναι ανοιχτή προς όλους τους συμπολίτες μας.

 

Από το 4ο Λύκειο Ηρακλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων