Νέα Ιστοσελίδα του σχολείου μας

Η ιστοσελίδα αυτή δεν ανανεώνεται πλέον γιατί το σχολείο μας απέκτησε νέα ιστοσελίδα.

Η νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας βρίσκεται στην διευθυνση: 4gym-zograf.att.sch.gr

 

Ευχαριστούμε

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=2015

Νέο Πρόγραμμα Webex Διδασκαλίας

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα της Webex διδασκαλίας που αφορούν τα μαθήματα της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας και της Οικιακής Οικονομίας. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το πρόγραμμα της διδασκαλίας με τηλε-εκπαίδευση:

Πρόγραμμα της διδασκαλίας με τηλε-εκπαίδευση

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=2012

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων σχετικά με την πρόοδο και την φοίτηση των μαθητών/τριών του σχολείου μας.

Στα πλαίσια του Π.Δ 126  ΦΕΚ Α’ 211/11-11-2016 άρθρο 4 §3, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που επιβάλλουν οι αποφάσεις για τη μη διασπορά COVID-19 , ο σύλλογος διδασκόντων θα είναι στη διάθεσή σας σχετικά με την πρόοδο και φοίτηση των παιδιών σας ως εξής:

  • Έχει ορίσει συγκεκριμένη ημέρα την Τετάρτη και ώρα που θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες (όπως στον επισυναπτόμενο πίνακα). Επίσης για την αποφυγή του συνωστισμού θα υπάρχει αναρτημένος στο σχολείο πίνακας για την αίθουσα που θα δέχεται ο κάθε εκπαιδευτικός.

  • Θα είναι στη διάθεσή σας το υπηρεσιακό e-mail του κάθε εκπαιδευτικού, ούτως ώστε να επικοινωνείτε μέσω e-mail μαζί του, για να κλείνετε συγκεκριμένο ραντεβού.

 Παρατήρηση: Το σχολείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός και αυτό σημαίνει ότι μπορεί το πρόγραμμα που έχουμε αναρτήσει να τροποποιηθεί κάποια στιγμή εκτάκτως για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ανάγκες.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=2001

Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη Χώρα μας, υπενθυμίζοντας την αντίσταση της πατρίδας μας σε κάθε επιβουλή εναντίον της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητάς της, καθώς και τους αγώνες των λαών για την ελευθερία,  τη  δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.  Το σχολείο μας γιόρτασε την Εθνική Επέτειο τηρώντας  τις οδηγίες  και λαμβάνοντας  τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις στο σχολείο μας και την παράδοση της σημαίας:

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=1999

Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο πρόγραμμα από 26 Οκτωβρίου 2020

Δείτε, στον παρακάτω σύνδεσμο,  το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου από 26 Οκτωβρίου 2020:

Ωρολόγιο πρόγραμμα από 26 Οκτωβρίου 2020

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=1996

81ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) διοργανώνει τον 81o  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ». Σκοπός του διαγωνισμού είναι η καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών σε ένα καθαρά διανοητικό τομέα αλλά και η επιλογή των μαθητών που θα στελεχώσουν τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους Διεθνείς Μαθηματικούς Διαγωνισμούς. Εξαιτίας της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης τη φετινή σχολική χρονιά ο 81ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο Θαλής» θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων: (Αριθμ. Πρωτ.: Φ15/142436/Δ2/19-10-2020,   http://edu-gate.minedu.gov.gr/images/Egkekrimena_programmata/Diagonismoi/math20.pdf), εντός του σχολικού ωραρίου, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορωνοϊό-COVID 19.

Χρόνος, τόπος διεξαγωγής και διάρκεια:

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 12:00-14:00, και ειδικά φέτος θα έχει διάρκεια δυο (2) ώρες, θα απαρτίζεται δε από τρία (3) θέματα πλήρους ανάπτυξης. Εξεταστικό κέντρο θα είναι όποιο σχολείο έχει ενδιαφερόμενους μαθητές, το οποίο θα πρέπει να διαθέσει ανάλογα με το πλήθος των μαθητών τις αντίστοιχες αίθουσες (χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνει αναπροσαρμογή του ωρολογίου προγράμματος) και τους αντίστοιχους επιτηρητές.

Ποιοι συμμετέχουν:

Στον διαγωνισμό αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων και των Β’ και Γ’ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας (Μπορούν να συμμετέχουν και μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, αν το ζητήσουν, με τα θέματα της Β΄ Γυμνασίου), οι οποίοι και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον Διευθυντή της Σχολικής μονάδας που φοιτούν μέχρι και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 . Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=1993

Ενημέρωση για τις Αλλαγές στην Αξιολόγηση των Μαθητών

H αξιολόγηση των μαθητών του Γυμνασίου από το τρέχον σχολικό έτος (2020-2021) προκύπτει από τον συνδυασμό του Π.Δ. 126/2016 και τον Νόμο 4692/2020 που τροποποίησε κάποιες διατάξεις του. Μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Νόμος 4692/2020 – ΦΕΚ 111/Α/12-6-2020

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=1986

Ενημερωτική συνάντηση γονέων και κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 14-10-2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου και την πρόοδο φοίτησης των μαθητών/τριών.

Παρακαλούμε να συνδεθείτε με το URL του διευθυντή του σχολείου που έχει αποσταλεί στο mail σας.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά σας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=1977

ΜΑΘΗΜΑΤΑ WEBEX ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Ο σύλλογος διδασκόντων του Σχολείου μας εκτιμά ότι η διδασκαλία εξ’ αποστάσεως είναι μια λύση ανάγκης που μας επιβάλλεται, δεν θεωρούμε επ’ ουδενί ότι είναι προτιμότερη από την δια ζώσης διδασκαλία. Παρόλα αυτά σε περίπτωση αντίξοων συνθηκών (καταλήψεις, ενδεχομένως νέα μέτρα καταπολέμησης της διασποράς κοροναϊού)  θα γίνεται διεξαγωγή των μαθημάτων εξ΄αποστάσεως μέσω WEBEX.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε λεπτομερώς στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μαθήματα Webex κατά τη διάρκεια κατάληψης του σχολείου μας

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=1969

Υπενθύμιση για προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης Κηδεμόνα και Ατομικού Δελτίου μαθητή

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όσοι από εσάς έχουν παιδιά που φοιτούν στην Α τάξη του Γυμνασίου του σχολείου μας και δεν έχουν καταθέσει Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα και  Ατομικό Δελτίο μαθητή, παρακαλούνται να τα καταθέσουν το συντομότερο δυνατόν.

Την  Υπεύθυνη Δήλωση  κηδεμόνα μπορεί να την καταθέσει  αυτοπροσώπως ο κηδεμόνας  και να υπογράψει παρουσία της Διεύθυνσης του σχολείου ή να την προσκομίσει ο ίδιος ο μαθητής εφόσον έχει βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής του κηδεμόνα  από το ΚΕΠ.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymzogr/?p=1955

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση