no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ.Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 18211

Συγγραφέας: | 07/07/2021
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ.Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 18211 |

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση

Το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τα βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού που διοργάνωσαν μεταξύ των μαθητριών και μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στο πλαίσιο της Επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Στο διαγωνισμό κατατέθηκαν 46 συνολικά εργασίες: 32 εργασίες από μαθητές Γυμνασίου και 14 εργασίες από μαθητές Λυκείου. Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 30 Καθηγητές, και πάνω από 100 μαθήτριες και μαθητές (72 Μαθήτριες και Μαθητές Γυμνασίων και 36 Μαθήτριες και Μαθητές Λυκείων) από τη Λιβαδειά, τη Θήβα, το Δίστομο, την Αράχωβα, τη Δαύλεια, την Ασωπία, το Ακραίφνιο, τον Ορχομενό.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών και μαθητριών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας σχετικά με τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ιδιαίτερα σχετικά με τη συμβολή της Βοιωτίαςμας στην Ελληνική Επανάσταση.

Ο Μαθητικός διαγωνισμός αποσκοπούσε στη συγγραφή πρωτότυπων κειμένων, ποιημάτων και στην εκπόνηση εικαστικών έργων με θέμα:

“Η σημασία της Επανάστασης του 1821 και η συμβολή της Βοιωτίας σε αυτήν”

Η πρόσκληση απευθυνόταν σε όλους τους μαθητές/-τριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και αφορούσε σε τρεις κατηγορίες:

  1. τη συγγραφή κειμένου εργασίας,
  2. τη συγγραφή ποιήματος και
  3. τη δημιουργία εικαστικού έργου (ζωγραφική, γλυπτική κα).

To 4o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» πήρε στην κατηγορία εικαστικό έργο

το Δεύτερο Βραβείο  με το έργο  της μαθήτριας Σοφίας Βούλγαρη

με θέμα «Έφιππος αγωνιστής του1821».

Και το Τρίτο Βραβείο στην κατηγορία κείμενο εργασίας  για  τον  διαδραστικό Χάρτη https://www.thinglink.com/scene/1452272558144487427 για την Επανάσταση στη Βοιωτία με τις Μαθήτριες και μαθητές: Ευθυμίου Φίλιππος, Κιούσης Νικόλαος, Κόλλια Βάγια, Κυριάκου Ανδρέας, Μουλκιαρώτη Κωνσταντίνα, Υαχία Γιασμίν, Μπελιά Βαρβάρα, Πούπουλας Ορέστης, Τσοκανή Μαρία και τους καθηγητές : Ντίνου Άρτεμις και  Πελώνης Γεώργιος .

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας , τις μαθήτριές μας και στους καθηγητές τους κα. Ντίνου , κ. Πελώνη και κ. Αγγέλου .

Με υγεία και δημιουργικότητα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …..

 

 

 

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες