no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Ενημέρωση covid -19

Συγγραφέας: | 04/02/2021
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση covid -19 |

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι :

α) Ακολουθώντας πιστά όλα τα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα που προβλέπει το αρμόδιο Υπουργείο, μετά το κρούσμα covid 19 που εντοπίστηκε σε μαθήτρια του σχολείου μας, την Τετάρτη 03/02/21, οι μαθητές/τριες απομακρύνθηκαν ΑΜΕΣΑ και έγινε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ σε όλους τους χώρους του σχολείου, σε μικρό χρονικό διάστημα από την επιβεβαίωση του κρούσματος.

β) το σχολείο παραμένει ανοιχτό και γίνονται τα μαθήματα κανονικά σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα ΕΚΤΟΣ από το επίμαχο τμήμα του κρούσματος. Τα παιδιά που ανήκουν σε αυτό το τμήμα παραμένουν σε καραντίνα και η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται γι’ αυτά μέσω της διαδικασίας, της τηλεκπαίδευσης.

γ) Μετά από μέριμνα της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 04/02/21 στο χώρο του σχολείου μας rapid tests στους εκπαιδευτικούς και στο βοηθητικό προσωπικό, τα αποτελέσματα των οποίων είναι ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

δ) Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας, την χωρική αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Βοιωτίας για την άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση στην σχολική μας κοινότητα.

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες